was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Amsterdam

Jouw psycholoog in Amsterdam,
Geen wachtlijst, betrokken,
positief en professioneel.

De Psycholoog Amsterdam

De Psycholoog Amsterdam is een psychologenpraktijk in de Basis GGZ. Wij werken louter met GZ-psychologen en behandelen verschillende klachten zoals depressie, angst en trauma. De zorgverzekeraar vergoed rond de 75% van onze behandelingen.

We streven naar een wachttijd van vijf werkdagen. Om direct een afspraak te maken kun je ons bellen op: 0202600143. Je krijgt altijd een psycholoog aan de lijn als je ons belt. We helpen je graag.

“Direct professionele hulp bij jou in de buurt”

GZ-Psycholoog

Marisse Bomkamp

GZ-Psycholoog

heeft klinische psychologie aan de universiteit van Utrecht gestudeerd. Na haar studie heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut afgerond. Daarnaast heeft zij de basisopleiding EMDR gevolgd. Zij heeft veel ervaring in het behandelen van allerlei soorten psychische klachten.

Caroline Dorr

Caroline Dorr

GZ-Psycholoog

studeerde klinische psychologie aan de universiteit van Amsterdam. Ze werkte eerder bij een grote GGZ-instelling en deed ervaring op binnen een ziekenhuis. Zij specialiseerde zich tot GZ-psycholoog en volgde de opleiding tot EMDR-therapeut.

Larissa van der Zalm

Larissa van der Zalm

GZ-Psycholoog

studeerde medische psychologie aan de universiteit van Tilburg. Na haar studie heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan. Haar ervaring deed ze op bij een GGZ-instelling, een revalidatiecentrum en Kempenhaeghe, expertisecentrum voor slaap en epilepsie

Deze klachten behandelen wij

 Depressie

Somberheid en neerslachtige gevoelens waar je je moeilijk overheen kunt zetten. Therapie kan je helpen om hier mee om te gaan.

Verder lezen Depressie Test

Angst

Het is normaal om af en toe angstig te zijn, maar soms slaat je angst door. Een psycholoog kan je helpen om de angst weer onder controle te krijgen.

Verder lezen Angst Test

Stress

Een beetje stress hoort bij het leven, maar teveel stress (en te weinig ontspanning) kan zorgen voor overmoeidheid en burnout.

Verder lezen Stress Test

Verslaving

Geen regie meer hebben over je eigen gedrag. Steeds weer dezelfde fouten blijven maken. De Psycholoog Amsterdam helpt je er mee.

Verder lezen

Slaapproblemen

Niet goed in slaap kunnen komen of steeds midden in de nacht wakker worden. Voor elk slaapprobleem hebben wij een goede remedie.

Verder lezen Slaap Test

Trauma

Voor mensen die een overval hebben meegemaakt, een verkrachting of een ongeluk bieden wij hulp bij het verwerken van hun trauma.

Informatie

Wij schrijven over verschillende psychologische onderwerpen

psycholoog amsterdam

Bijzondere vormen van angst

Mensen hebben een natuurlijke behoefte aan controle. Echter is het duidelijk dat we nooit de volle controle kunnen hebben. Sommige mensen hebben moeite om dit te accepteren en proberen deze controle te verkrijgen door middel van piekeren of het uitvoeren van dwanghandelingen. In dit artikel lees je hoe dit wordt behandeld.

mobiel

Online therapie

Bij De psycholoog Amsterdam kun je terecht voor psychologische hulp voor jouw klachten. Indien daar interesse voor is, kan de therapie met de psycholoog worden ondersteund door online therapieprogramma’s. In dit artikel lees je hoe dit te werk gaat.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

EMDR is een vrij nieuwe behandelvorm binnen de psychologie en psychiatrie. Een psycholoog maakt in de meeste gevallen gebruik van EMDR bij een behandeling voor een posttraumatische stress-stoornis. In dit artikel lees je hoe EMDR is ontstaan, hoe het werkt en wanneer het wordt ingezet.

Koudwatervrees

By | Angst | No Comments

Hoe je koudwatervrees kan overwinnen als ondernemer Ondernemers worden als zij een bedrijf willen beginnen weleens geconfronteerd met koudwatervrees. In deze blog lees je wat dit fenomeen is, welke praktijkvoorbeelden…

Read More
Emotionele verwaarlozing

Emotionele verwaarlozing

By | psych | No Comments
Emotionele verwaarlozing is een van de meest voorkomende vormen van kindermishandeling. Net als andere soorten van kindermishandeling kan emotionele verwaarlozing ernstige en langdurige gevolgen hebben. Dit artikel behandelt wat kindermishandeling...
Read More