was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Amsterdam

Jouw psycholoog in Amsterdam,
Geen wachtlijst, betrokken,
positief en professioneel.

De Psycholoog Amsterdam

De Psycholoog Amsterdam is een psychologenpraktijk met zelfstandig behandelende basis psychologen. Wij werken met ervaren psychologen en behandelen verschillende klachten zoals depressie, angst en trauma. De behandelingen worden niet vergoed omdat wij geloven in privacy en vrije keuze voor onze clienten.

We streven naar een wachttijd van vijf werkdagen. Om direct een afspraak te maken kun je hieronder contact zoeken met onze psychologen.

“Direct professionele hulp bij jou in de buurt”

Marck Becking

Mark Becking

Psycholoog

Ik ben een senior Klinisch Psycholoog met ruim 35 jr. ervaring. Naast mijn werkzaamheden als psycholoog, ben ik ook werkzaam geweest in de Consultancy als trainer, coach, supervisor etc. Voor mensen die psychologische klachten ervaren op het werk, vorm ik dan ook een ervaren gesprekspartner.

Ik ben te bereiken op 0202441896. Als ik niet direct opneem, ben ik waarschijnlijk in gesprek, ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Als je dat prettiger vind, kun je me ook een email sturen op mark@depsycholoog.nl.

Hans van der Hart

Psycholoog

Een psycholoog die je met passie verder helpt. Ik luister goed naar je. Mogelijk stuur ik bij of bespreken we tussentijds onze samenwerking. Door mijn brede ervaring reik ik verschillende handvatten aan. Ik ben opgeleid in bedrijfs-, klinische psychologie en psychotherapie.

Ik ben te bereiken op 0202441839. Als ik niet direct opneem, ben ik waarschijnlijk in gesprek, ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Als je dat prettiger vind, kun je me ook een email sturen op hans@depsycholoog.nl.

Deze klachten behandelen wij

 Depressie

Somberheid en neerslachtige gevoelens waar je je moeilijk overheen kunt zetten. Therapie kan je helpen om hier mee om te gaan.

Verder lezen Depressie Test

Angst

Het is normaal om af en toe angstig te zijn, maar soms slaat je angst door. Een psycholoog kan je helpen om de angst weer onder controle te krijgen.

Verder lezen Angst Test

Stress

Een beetje stress hoort bij het leven, maar teveel stress (en te weinig ontspanning) kan zorgen voor overmoeidheid en burnout.

Verder lezen Stress Test

Verslaving

Geen regie meer hebben over je eigen gedrag. Steeds weer dezelfde fouten blijven maken. De Psycholoog Amsterdam helpt je er mee.

Verder lezen

Slaapproblemen

Niet goed in slaap kunnen komen of steeds midden in de nacht wakker worden. Voor elk slaapprobleem hebben wij een goede remedie.

Verder lezen Slaap Test

Trauma

Voor mensen die een overval hebben meegemaakt, een verkrachting of een ongeluk bieden wij hulp bij het verwerken van hun trauma.

Informatie

Wij schrijven over verschillende psychologische onderwerpen

psycholoog amsterdam

Bijzondere vormen van angst

Mensen hebben een natuurlijke behoefte aan controle. Echter is het duidelijk dat we nooit de volle controle kunnen hebben. Sommige mensen hebben moeite om dit te accepteren en proberen deze controle te verkrijgen door middel van piekeren of het uitvoeren van dwanghandelingen. In dit artikel lees je hoe dit wordt behandeld.

mobiel

Online therapie

Bij De psycholoog Amsterdam kun je terecht voor psychologische hulp voor jouw klachten. Indien daar interesse voor is, kan de therapie met de psycholoog worden ondersteund door online therapieprogramma’s. In dit artikel lees je hoe dit te werk gaat.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

EMDR is een vrij nieuwe behandelvorm binnen de psychologie en psychiatrie. Een psycholoog maakt in de meeste gevallen gebruik van EMDR bij een behandeling voor een posttraumatische stress-stoornis. In dit artikel lees je hoe EMDR is ontstaan, hoe het werkt en wanneer het wordt ingezet.