Stoppen met Scrollen = voorgoed minder tijd op je telefoon doorbrengen

Onze methode stelt iedereen in staat om op een prettige
en snelle manier zijn telefoongebruik terug te dringen.
Moeiteloos en voorgoed.

In het Kort

  • In drie weken je telefoongebruik halveren
  • Slechts 5 minuten per dag
  • Volledig online en in je eigen tijd te volgen
  • 500 mensen gingen je voor
  • Niet gelukt? Wij geven een volledige garantie

“Jij bent de baas over je telefoon en niet andersom. Met onze methode wordt dit op een gemakkelijke manier jouw realiteit!”

Wat kun je verwachten?

Deelnemers geven aan dat ze gemiddeld twee uur per dag minder op hun telefoon doorbrengen! (Dat is ruim een maand per jaar).

Je partner, kinderen en familieleden zullen direct het verschil merken.

Wat we ook vaak horen is: een beter humeur, meer concentratie en minder stress.

De verandering is dus groot, maar eenvoudig te bereiken. Doorzettingsvermogen en zelfdiscipline zijn voor deze aanpak niet nodig.

Wat deelnemers zeggen:

Mijn partner klaagde al langer dat ik zoveel tijd op mijn telefoon doorbracht, maar ik keek er zo tegenop om daar wat aan te veranderen. Het leek me zo een sterke gewoonte. Ik heb dit gewoon geprobeerd en het is bijna onwerkelijk hoe gemakkelijk het was. Enorm bedankt voor jullie hulp!.

- Loes G.

Ik ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben! En spijt dat ik het niet eerder gedaan heb! De eerste week werd direct duidelijk dat ik ZO VEEL tijd aan het weggooien was. Eigenlijk aan niets! Het voelt alsof ik wakker geworden ben uit een trance. Ik had nooit verwacht dat mijn gescroll zoveel impact op mijn leven had.

- Frederik

Hoe simpel kan het zijn? Eigenlijk hebben de nieuwe instellingen van mijn telefoon me al geholpen om het probleem helemaal op te lossen. Mijn gebruik is terug naar een uur per dag! En het stomme is dat ik al die tijd op mijn telefoon helemaal niet mis. Ik ben eerder blij dat ik er vanaf ben.

- Aaryan

Hoe werkt het

Stoppen met Scrollen is een online training om je telefoongebruik terug te dringen. Het belangrijkste doel van deze training is om minder tijd te verspillen op je telefoon. Jij bepaalt daarbij wat je zinloos of zinvol vindt.

De training duurt 3 weken en in die weken ontvang je elke ochtend een email. Het lezen van deze email duurt vijf minuten. Soms krijg je een opdracht en ook dan duurt deze slechts 5 minuten.

In deze eerste week vergroten we je motivatie om te stoppen. Je ontdekt hoe je telefoon verslavend kan werken en hoe je dat kunt omkeren. Zo gaat je telefoon weer voor jou werken en niet andersom.

In de tweede week ga je de instellingen van je telefoon aanpassen. Zo zorg je dat je minder gemakkelijk bij de apps kan die voor jou grote tijdvreters zijn.

Tot slot gaan we kijken naar het invullen van de tijd die overblijft. Wat zou jij gaan doen als je ineens twee uur per dag overhield? Na drie weken verspil je dus niet alleen minder tijd, maar werk je ook aan een leven dat voor jou betekenisvol is.

Over de Trainer

Robert Haringsma is psycholoog en ervaringsdeskundige als het over teveel tijd op je telefoon doorbrengen gaat.

Met grote tegenzin en op aandringen van zijn vrouw besloot hij een aantal jaar geleden zijn telefoongebruik terug te schroeven. Dat bleek echter zo makkelijk nog niet, zelfs met zijn achtergrond.

Hij probeerde verschillende methodes, maar geen van hem werkte. Pas toen hij ze in combinatie ging gebruiken, werkte het echt om minder tijd op zijn telefoon door te brengen.

Inmiddels hebben al 500 klanten zijn methode met succes gebruikt.

psycholoog amsterdam

Kort Samengevat

  • Dé aanpak om minder tijd op je telefoon door te brengen
  • Drie weken slecht 5 minuten per dag
  • Geen zelfdiscipline of doorzettingsvermogen nodig
  • Langdurig veranderen zonder de behoefte om weer terug te vallen
  • Op dit moment met 3 bonussen waaronder onbeperkte begeleiding via email

Start nu voor 97,- 27,- euro

Ontvang nu gratis:

Geleide Meditaties

Om beter met “cravings” om te kunnen gaan, gebruiken we een methode uit de mindfulness meditatie. Deze leer je eenvoudigweg aan door één van onze Geleide Meditaties te luisteren. Deze kun je op elke telefoon downloaden en afspelen.

Tech
Help

Je telefoon goed afstellen is de helft van het werk. Het scheelt enorm als je de juiste apps op de juiste manier gebruikt. Je ontdekt met behulp van onze Tech Help pagina hoe dit voor jouw telefoon werkt en kunt ons daar ook vragen stellen.

Voor de eerste 50 deelnemers: onbeperkt vragen stellen per mail

Voor de eerste 50 deelnemers is het mogelijk om onbeperkt vragen te stellen via de email. Wil je weten hoe je het best om kunt gaan met jouw persoonlijke uitdaging? Lukt het je niet om bepaalde instellingen te wijzigen? Heb je behoefte om je ervaringen te delen? Stuur een mail en je krijgt binnen een werkdag al antwoord.

Volledige Garantie

Als ik je zeker zou weten dat je over 3 weken twee uur per dag minder op je telefoon doorbrengt

En wat zou je daar voor overhebben?

Waarschijnlijk veel meer dan 27,- euro

Alleen: hoe weet je dat dit lukt met deze training?

Je kunt naar onze tevreden klanten kijken of het gewoon proberen. Maar soms heb je gewoon meer nodig om de stap te durven wagen.

Daarom bieden we een volledige garantie. Als het volgen van “Stoppen met Scrollen” er niet voor zorgt dat jij minder tijd op je telefoon doorbrengt, kun je een mail sturen en dan wordt het aankoopbedrag op jouw rekening teruggestort.

Veelgestelde vragen

Moet ik afscheid nemen van mijn favoriete app/site?

Dit programma is bedoeld om weer controle te krijgen over je telefoon. Als jij niet twee uur per dag op jouw favoriete app wilt doorbrengen, maar wel een kwartier, dan is dat helemaal prima.

Hoe werkt het programma precies?

Je krijgt direct toegang tot de bonussen “Tech Help” en de “Geleide Meditaties”. Daarnaast krijg je elke dag een mail met de opdracht van die dag.  Vaak zijn er ook nog verdiepende opdrachten die je kunt doen als je daar behoefte aan hebt. Alles gaat via de mail en via ons ledenportaal.

Gaat dit programma voor mij werken?

We krijgen talloze mails met een variatie op deze vraag. Werkt het als ik ADHD heb? Als ik een depressie heb? Als ik van mijn baas bereikbaar moet zijn? Als ik influencer ben? Omdat het programma er op is gericht om jou de controle terug te geven, is het eindresultaat precies zoals jij dat wenst. Het programma is dus ook voor alle situaties toepasbaar.

Hoe kan het dat jullie een volledige garantie geven?

We weten dat ons programma goed werkt en dat er dus weinig ontevreden klanten zijn. Daarnaast zijn we er echt op gericht om mensen verder te helpen. Als je iets van ons koopt dat je niet helpt, geven dan ook graag je geld terug. We helpen je dan zelfs met een doorverwijzing naar een andere partij als je daar behoefte aan hebt.

Geen vragen meer? Dan kun je vandaag nog starten door op de knop hieronder te klikken.