Wij bieden online psychologische behandelingen. Geheel zelfstandig via een online training of ondersteund door een psycholoog met behulp van beeldbellen.

Wij bieden psychologische hulp die voor iedereen bereikbaar is. Wij staan voor:

Betrokken en professioneel.

Behandelingen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Voornamelijk op basis van de cognitieve therapie en EMDR therapie.

De trajecten kunnen geheel zelfstandig of ondersteund door een psycholoog plaatsvinden

Geen reistijd, geen wachttijd en overal bereikbaar.

Geschiedenis

De Psycholoog is een samenwerkingsverband van een aantal ervaren psychologen die online werken zonder tussenkomst van de zorgverzekeraars.

Het  werken zonder de verzekeraar heeft als voordeel dat we niet vast zitten aan allerlei eisen van de zorgverzekeraar. We kunnen dan ook zorg aanbieden op het moment dat u daar behoefte aan heeft, meestal al binnen vijf werkdagen.

Heden

Voor een overzicht van de psychologen waar we nu mee werken kun je kijken op onze aanmeldpagina.

We werken door Nederland en ver daar buiten via beeldbellen. Ideaal voor mensen die geen goede psycholoog in de buurt hebben wonen of wie het prettiger vindt om vanuit huis te werken.

Tot slot schrijven we volop artikelen over psychologische onderwerpen, omdat we voorlichting over psychologische klachten een belangrijke taak vinden.

Toekomst

Ons streven is om meer specialistische psychologen aan te trekken om samen trainingen te ontwikkelen en online hulp aan te bieden. Als je een psycholoog bent en daar interesse in hebt, kun je ons een mail sturen via het contactformulier.