Wij bieden behandelingen in de Basis GGZ voor mensen die worstelen met klachten als depressie, angst en stress in meerdere plaatsen in Nederland.

Wij bieden psychologische hulp die voor iedereen bereikbaar is. Wij staan voor:

Betrokken en professioneel.

Behandelingen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Voornamelijk op basis van de cognitieve therapie en EMDR therapie.

Menu

Vacatures

 De trajecten kunnen ondersteund worden met online hulp en zelfs helemaal via internet plaatsvinden.

Snel beschikbaar bij jou in de buurt.

Geschiedenis

De Psycholoog is een samenwerkingsverband van een aantal ervaren psychologen werken zonder tussenkomst van de zorgverzekeraars. Omdat deze mogelijkheid bij veel mensen niet bekend is, helpt Depsycholoog.nl hen met hun naamsbekendheid.

Het  werken zonder de verzekeraar heeft als voordeel dat we niet vast zitten aan allerlei eisen van de zorgverzekeraar. We kunnen dan ook zorg aanbieden op het moment dat u daar behoefte aan heeft, meestal al binnen vijf werkdagen.

Heden

Voor een overzicht van de psychologen waar we nu mee werken kun je kijken op onze aanmeldpagina.

Bovendien behandelen we mensen door heel Nederland en ver daar buiten via Skype. Ideaal voor mensen die geen (Nederlandstalige) psycholoog in de buurt hebben wonen.

Tot slot schrijven we volop artikelen over psychologische onderwerpen, omdat we voorlichting over psychologische klachten een belangrijke taak vinden.

Toekomst

Ons streven is om samen te werken met psychologen in heel Nederland. Ben je een ervaren psycholoog en heb je behoefte aan meer gesprekken, neem dan gerust contact met ons op.

In de tussentijd zijn we hard aan het werk om behandelingen via internet aan te bieden waarmee je zelfstandig aan het werk kunt.