Hieronder staan een aantal klachten die we behandelen. Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact op via deze pagina.

Depressie

Als je je regelmatig somber en lusteloos voelt en het even helemaal niet meer ziet zitten, heb je wellicht last van een depressie.

Lees meer Doe de test

Angst

Angst is een emotie die gemakkelijk de controle wint over je leven. Wij helpen je verschillende angsten te overwinnen en weer echt te leven.

Lees meer Doe de test

Stress en Burnout

Stress is een lichamelijke reactie op druk vanuit het werk of privé. Wij kunnen je helpen om hier beter mee om te gaan.

Lees meer Doe de test

Verslaving

Als je het gevoel hebt dat je niet meer volledige controle hebt over je impulsen, ben je wellicht verslaafd. Wij helpen je om het heft weer in eigen handen te nemen.

Lees meer

Slaapproblemen

Last hebben van nachtmerries, niet de slaap kunnen vatten of midden in de nacht weer wakker worden. Allemaal typische problemen met slaap die we goed kunnen behandelen.

Lees meer Doe de test

Trauma

Naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis kun je last krijgen van flashbacks krijgen en een gestrest gevoel houden. Wij helpen je met je verwerking.

Lees meer

Levensproblemen

Een helpende hand van een professional bij de problemen die bijna iedereen in zijn leven tegenkomt.

Lees meer

Sociale Fobie

De angst voor het oordeel van anderen kan op sommige mensen een verlammende uitwerking hebben.

Lees meer

Rouwverwerking

Rouw is een normale reactie op een verlies. In sommige gevallen kan de emotie echter te heftig zijn.

Lees meer

Staat jouw klacht er niet bij? Lijkt het erop dat je meerdere klachten hebt? Weet je niet goed of je bij ons op het juiste adres bent? Neem gerust contact op via deze pagina. Wij helpen je graag.