Direct aan de slag met een ervaren, gespecialiseerde psycholoog 

Online therapie

Wij werken met ervaren, gespecialiseerde psychologen die alleen online gesprekken voeren. Je hebt dus geen reistijd en bent niet gebonden aan de expertise van psychologen bij jou in de regio.

Hou er rekening mee dat onze psychologen niet vergoed worden door de zorgverzekering. Dat heeft als voordeel dat je (bijna) geen wachttijd hebt, meestal kun je dezelfde week nog aan de slag. Bovendien kun je zelf kiezen voor een therapeut die ervaren is met de behandeling van jouw klachten. Tot slot wordt er geen dossier opgebouwd dat is in te zien voor een zorgverzekeraar of je huisarts.

Ayeh Dokht

Expertise: zelfvertrouwen, woedebeheersing, traumaverwerking (EMBDR)

Een psycholoog die je met passie verder helpt. Ik luister goed naar je. Je zult merken dat ik een persoonlijke en betrokken manier van werken heb. Tegelijkertijd is mijn aanpak gebaseerd op bewezen methoden en technieken. Dit zorgt ervoor dat ik snel en effectief tot de kern kom, waarbij mijn kracht ligt in het bevorderen van jouw zelfstandigheid en de uitwerking hiervan op jouw dagelijks leven.

Uitgaand van jouw verhaal en mijn analyse, stel ik een plan van aanpak voor. Ik hou je een spiegel voor door façades of blokkades te benoemen. Ik steun je waar nodig en help je meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Beide zijn van belang om verder te komen en resultaten te boeken. We oefenen nieuw gedrag of ruimen obstakels uit de weg. Ik werk met diverse technieken zoals inzicht in jezelf vergroten of stap voor stap nieuw gedrag aanleren.

psycholoog amsterdam

Robert Haringsma

Expertise: Relatietherapie

Een relatietherapeut die je op afstand ondersteund bij jouw relatie. Ik ben een ervaren relatietherapeut en heb zo ongeveer alle studies op dit gebied wel gedaan. Ik ben onder andere systeemtherapeut, EFT therapeut en Gottman therapeut.

In de gesprekken gaan we eerst in kaart brengen hoe bepaalde problemen in jullie relatie spelen. Daarna zoeken we naar een oplossing. Die bestaat voor een belangrijk onderdeel uit inzicht, maar behelst ook het toepassen van bepaalde communicatie en leefregels.

Mensen omschrijven mij als een humoristische en to the point therapeut.

Mark Becking psycholoog amsterdam

Mark Becking

Expertise: chronische pijn

Ik ben een senior Klinisch Psycholoog met ruim 35 jr. ervaring. Naast mijn werkzaamheden voor Depsycholoog.nl, ben ik ook werkzaam geweest in de Consultancy als trainer, coach, supervisor etc. Op dit moment ben ik supervisor van het pijnbehandelingstraject binnen de landelijke DC-klinieken.

Ik help mensen om hun onbewuste denk- en gedragspatronen ‘bewust te worden’ door hen inzicht te geven en problemen uit het verleden te verwerken. Ik leer je om je niet meer te verzetten tegen de chronische pijn, maar deze te ondergaan en zo te verlichten.

Petra Penning

Expertise: rouwverwerking

Orthopedagoog en GZ-psycholoog (niet BIG-geregistreerd) met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van rouw, -en verliesverwerking.

Mijn begeleidingen bestaan niet alleen uit praten maar ik werk ook met korte meditaties om je lichaam meer te leren ervaren. De ontmoetingen vinden plaats in mijn praktijk aan huis en tijdens een gezamenlijke wandeling. Naast het gebruik van diverse methoden, is gebleken door de jaren heen, dat de oprechte aandacht voor jou het belangrijkste is. Samen stil durven staan bij datgene wat lastig is of wat je mist, om vervolgens weer met meer vertrouwen, ontspanning en blijdschap verder te gaan.