Krijg je paniekaanvallen weer onder controle

  • Aangetoond de beste methode

    Binnen de psychologie wordt onze methode aangewezen als de beste manier om paniekaanvallen aan te pakken.

  • Direct thuis te volgen

    Je krijgt meteen toegang tot de gehele training en kunt aan de slag vanuit huis in je eigen tempo.

  • Met begeleiding van een psycholoog

    Gedurende het programma krijg je via de email begeleiding van een van onze psychologen.

Paniekaanvallen hoeven niet je hele leven te bepalen.

Paniekaanvallen zijn niks anders dan gevoelens van angst die plotseling op kunnen komen. Je hoeft er niet bang voor te zijn, maar veel mensen laten hun leven er wel stevig door beïnvloeden.

Als je een paniekaanval hebt, voelt dat enorm slecht. Je kunt jezelf echter leren om aan dit gevoel te wennen en het beter onder controle te krijgen.

In deze training geven we  je praktische oefeningen, inzichten en tips en trucs die je kunnen helpen om je paniekaanvallen uit de weg te gaan en je leven weer op te pakken.

Leer weer ontspannen!

Over de Trainer

Sven van de Kuik is GZ-Psycholoog bij De Psycholoog. Binnen ons team is hij de specialist op het gebied van paniekstoornissen en andere angststoornissen.

Hij heeft de training geschreven omdat hij vaak zag dat mensen zich enorm uit het veld laten slaan door paniekaanvallen. Terwijl dit helemaal niet nodig is omdat paniekaanvallen enorm goed te behandelen zijn.

Omdat het voor veel mensen best een stap is om naar een psycholoog te gaan, heeft hij de behandeling ook via internet beschikbaar gemaakt.

Wat onze deelnemers zeggen

“Ik had echt flink last van paniekaanvallen. Enorm vervelend, want ik durfde nauwelijks nog de supermarkt in. De training heeft me echt goed geholpen. Ik kan je nauwelijks vertellen wat een fijn gevoel het is om je geen zorgen meer te maken over je paniek.”

M. uit Utrecht

“Ik ben voor mijn werk in India en kon daar geen westerse psycholoog vinden. Via internet sloeg de therapie echter enorm goed aan. De begeleiding was professioneel en ging goed in op mijn vragen. Zo fijn dat ik hier in India toch hulp kon vinden.”

Marie uit Bangalore

“Ik had eigenlijk niet verwacht dat een training via internet zo goed zou werken, maar mijn paniekaanvallen zijn nu bijna helemaal verdwenen. Ik zie nu pas dat die paniek maar een gedachtenkronkel van me is en dat ik me echt niet zoveel zorgen hoef te maken.”

Vincent Akkerveld – Amsterdam

De Inhoud van de training

De training is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. We behandelen in zes weken de volgende informatie:

Week 1: informatie over wat paniekaanvallen zijn. Als je beter begrijpt wat er gebeurd tijdens een paniekaanval, zul je er ook beter mee om kunnen gaan.

Week 2: hier gaan we bezig met het veranderen van je overtuigingen rondom paniek. We laten je zien hoe je gedachten paniekaanvallen veroorzaken en hoe je dat kunt tegengaan.

Week 3: het veranderen van je gedrag. Wat kun je doen om paniekaanvallen juist op te zoeken en ze niet meer uit de weg te gaan.

Week 4: om leren gaan met angst. Hoe ga je om met de vervelende emoties die bij paniekaanvallen komen kijken zonder er voor weg te lopen.

Week 5: verminderen van je spanning. Paniekaanvallen kunnen erger worden als je erg veel stress hebt of je om andere redenen slecht voelt, in deze week laten we je daar beter mee omgaan.

Week 6: maken van een plan van aanpak. Veel mensen weten wel hoe ze hun probleem moeten aanpakken, maar doen het niet. Daarom helpen we je in de laatste week hoe je voornemens in actie om kunt zetten.

Hoewel de training is vormgegeven als een cursus van 6 weken, kun je er direct al mee aan de slag.

Wat krijg je in deze training?

De beste behandelmethode voor het behandelen van paniekstoornis

Blijft altijd toegankelijk

Begeleiding van een psycholoog

De beste aanpak om je paniekaanvallen onder controle te krijgen.

Een training van 6 weken met directe  toegang tot alle zes weken. Ook na de training blijf je toegang houden.

Eenmalige investering van: € 127
(Niet tevreden over de training? Dan krijg je gewoon je geld terug.)

Copyright © 2021 De Psycholoog
De Psycholoog – De Blauwe Wereld 13, 1398 EM Muiden
We nemen je privacy erg serieus. Je kunt ons volledige privacybeleid hier lezen.© 2011-2020 De PSycholoog. Alle rechten voorbehouden.  Als je contact zoekt kan je ons mailen op info@depsycholoog.nl