Wij bieden therapie via het internet door heel Nederland én de rest van de wereld.

Therapie via Internet

Soms ligt een psycholoog niet binnen je bereik. Dat kan zo zijn wanneer je in een afgelopen dorp in Nederland woont of wanneer je in het buitenland woont. In dat geval kun je therapie via internet overwegen.

De behandeling is exact hetzelfde als een normale behandeling, alleen kom je nu bij de psycholoog op gesprek. De gesprekken vinden namelijk plaats via Skype of een andere dienst (Viber, Facetime) van jouw voorkeur.

Uiteraard is dit ook mogelijk als je het gewoon prettiger vind om vanuit je eigen huiskamer therapie te volgen.

Wat is er mogelijk?

De vergoeding van therapie via internet is hetzelfde als die van reguliere therapie. De verzekeraar stelt geen eisen aan de manier waarop de therapie gegeven wordt.

Voor sommige therapievormen is het niet handig om via internet te werken. Bij EMDR-therapie (die we voor trauma’s gebruiken) is het bijvoorbeeld niet handig om op afstand te werken. Wij kunnen je aan de hand van je klachten vertellen of je in aanmerking komt voor therapie via internet.

Het spreekt voor zich dat je toegang moet hebben tot een internetverbinding. Daarnaast heb je een programma nodig waarmee je contact met ons kunt leggen. Wij gebruiken vaak Facetime, Skype of Viber en kunnen je helpen om deze programma’s te installeren.

Je kunt je aanmelden door het formulier hiernaast in te vullen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Direct Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.