De zelfvertrouwen training die echt werkt.

Een duidelijke, doelgerichte aanpak voor een leven vrij van faalangst en onzekerheid.

Door: Robert Haringsma

psycholoog amsterdam

In mijn praktijk zie ik het steeds weer. Mensen met een laag zelfvertrouwen hebben diep van binnen de overtuiging dat ze niet goed genoeg zijn.

Die ene overtuiging heeft rampzalige gevolgen.

Je bent bang om fouten te maken. Die bevestigen immers dat je niet goed genoeg bent. Die faalangst maakt dat je niet de dingen doet die je eigenlijk zou willen doen.

In de omgang met anderen voel jij je vaak minderwaardig. Alsof anderen altijd slimmer, knapper en succesvoller zijn. Dat maakt het moeilijk om echt contact te maken.

Je hebt het idee dat je alles precies zo moet doen zoals het hoort. Dat perfectionisme zorgt ervoor dat je steeds maar hard aan het werken bent. Bovendien kun je lang piekeren over de beslissingen die je gemaakt hebt en kun je je erg schamen over de kleinste foutjes.

Als jij je hierin herkent, zit je goed bij deze training. In deze training krijg je namelijk 15 jaar ervaring in het behandelen van een laag zelfvertrouwen. Gepresenteerd op een manier die praktisch en toegankelijk is en bovendien echt werkt.

(Lees tot aan het eind door, want daar vind je onze speciale aanbieding die alleen deze week geldt.)

Waarom veel methoden om méér zelfvertrouwen te krijgen je alleen maar onzeker maken

Als je onzeker bent, heb je het idee dat je niet goed genoeg bent.

Een logische “oplossing” is dan om simpelweg beter te worden. Meer sporten om er beter uit te zien, harder werken om succesvoller te zijn en meer tijd aan anderen besteden om een goede vriend te zijn.

Veel methoden die je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, zijn eigenlijk verkapte “succestrainingen”. Ze helpen je om beter te presteren en een betere uitstraling te hebben zodat je meer zelfvertrouwen “uitstraalt” naar anderen.

Het vervelende is dat deze aanpak werkt…

Of misschien kan ik beter zeggen dat het lijkt te werken.

Je kent misschien zelf wel het gevoel dat je had na een groot succes. Dat kunnen momenten zijn waarop je je even echt fantastisch voelt. Zoals ze in het Engels zeggen: je staat op de top van de wereld.

Maar je weet vast ook wel dat dit gevoel nooit lang duurt.

Veel mensen maken dan de kapitale blunder om te denken: waarschijnlijk moet er dan gewoon nog meer succes komen. Dit succes hielp niet lang, dus als ik nog succesvoller wordt helpt dat misschien.

Zo ben je een soort hamster in een hamsterwiel die steeds maar driftig blijf lopen, maar nooit ergens aankomt.

Het kan ook anders! 

In deze training pakken we het vergroten van je zelfvertrouwen totaal anders aan.

Je gaat ontdekken dat het idee dat je niet goed genoeg bent een denkfout is. Een illusie. Een hersenspinsel waar we met zijn allen massaal ingetrapt zijn.

Als je dat eenmaal ziet, kun je leren om op je zelfvertrouwen te vergroten op een manier die op de lange termijn werkt en blijft werken. Dit doe je door van jezelf te leren houden, ook als je een keertje niet goed presteert.

In de training zeg ik niet alleen dat je dit moet doen, maar ook hoe je dat voor elkaar krijgt met praktische oefeningen die je zelfstandig kunt doen.

Als je eenmaal voelt dat je goed genoeg bent, kun je veel meer ontspannen gaan presteren. Niet omdat je voelt dat het moet of van je verwacht wordt, maar gewoon omdat je er zin in hebt! Dingen ondernemen wordt dan weer leuk en het voelt niet meer alsof je elke dag weer een examen moet afleggen.

Zo kom je van faalangst en perfectionisme af door zonder voorwaarden van jezelf te leren houden.

Ik ben Robert Haringsma,

Zelfvertrouwen is al 15 jaar “mijn” onderwerp in mijn werk als psycholoog. Na de studie psychologie heb ik onderzoek gedaan naar dit onderwerp aan de Vrije Universiteit. Maar boven alles heb ik geleerd uit de praktijk van het werken met cliënten.

En, om dat maar direct eerlijk te zeggen, ook vanuit mijn eigen leven. Ik heb mijn hele leven gestotterd (nog steeds) en heb me mezelf daarom lang niet de moeite waard gevonden. Daarom was ik altijd maar hard aan het werk om aan anderen te laten zien dat ik toch wel goed genoeg was.

Inmiddels heb ik dat achter me kunnen laten, maar dat was een hele klus. Er is namelijk heel veel oppervlakkige, ouderwetse en slechte informatie beschikbaar over zelfvertrouwen. Het heeft heel wat leeswerk en uren in de therapiekamer geduurd voordat ik echt begreep waar het over gaat.

Ik begrijp dat dit niet voor iedereen haalbaar is en dat ik bovendien maar een beperkt aantal mensen echt in behandeling kan hebben. Daarom heb ik deze online training Optimaal Zelfvertrouwen ontwikkeld. Zo is het voor iedereen haalbaar om zijn of haar zelfvertrouwen flink te vergroten.

Deze online training bestaat uit zes weekmodules. Daarin leer je op een eenvoudige manier wat slaapproblemen zijn en hoe je deze achter je kunt laten.

Hierbij horen praktische opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt.

Elke dag krijg je een email waarin je motivatie, ondersteuning en extra tips kunt verwachten. Zo loop je het traject moeiteloos door.

Wanneer je vragen hebt, kun je die onbeperkt aan mij stellen via de mail.

Tot mijn verbazing werkt deze training misschien nog wel beter dan therapie want:

 • Je bent dagelijks met het proces bezig
 • Vanaf het begin is helder dat het een proces is en niet “een simpele truc”.
 • Je kunt vragen stellen wanneer je dat nodig hebt en niet pas wanneer je een afspraak hebt
 • Je krijgt de beste behandeling die ik kan geven, geperfectioneerd op basis van de feedback van talloze mensen die ik behandeld heb

Wat de deelnemers zeggen:

Deze resultaten kun je verwachten

 

Je kunt oprecht geloven dat je de moeite waard bent

Minder druk om te hoeven presteren 

Niet meer continu faalangst over iets verkeerd doen

Beter gaan presteren op gebieden die voor jou echt belangrijk zijn

Eindelijk je eigen keuzes durven maken en het oordeel van anderen achter je laten

Makkelijker omgaan met kritiek en (negatieve) feedback

Rust ervaren in je leven en diep van binnen voelen dat het goed is zo

Overdag weer vol energie zijn zodat je kunt doen wat je wilt

Samengevat:

Het is echt mogelijk om meer zelfvertrouwen te voelen en met meer zelfvertrouwen te handelen

De druk op je presteren gaat minder worden en dat helpt om juist beter te presteren.

Je kunt eindelijk gaan doen wat voor jou belangrijk is en hoeft niet meer steeds te bedenken wat anderen van je willen

Dat zorgt er gek genoeg voor dat anderen jou interessanter en leuker vinden waardoor je gemakkelijker contact maakt dan met je pleasende manier van doen.

Zie het als een volledige reset van je zelfbeeld. Je ontdekt een totaal nieuwe, ontspannen en energieke manier om in het leven te staan.

De transformatie start hier

Optimaal Zelfvertrouwen is een online training.

De training bestaat uit zes wekelijkse modules. In deze modules krijg je een stuk theorie te lezen over wat zelfvertrouwen is, hoe het beschadigd kan raken en wat je kunt doen om dit te herstellen.

Deze theorie is achtergrondinformatie voor de oefeningen die je vervolgens krijgt. Hiermee ga je direct in de praktijk aan de slag.

Vragen kun je per mail stellen. Het is daardoor bijna 1 op 1 coaching, en je zult dan ook al snel vooruitgang merken.

Veel van onze deelnemers geven aan dat deze aanpak beter voor hun gewerkt heeft dan de therapie of training voor zelfvertrouwen die ze eerder gevolgd hebben.

Ik kan dat ook wel begrijpen. Therapie is vaak maar eens per week of eens per twee weken en je moet maar afwachten of je een goede therapeut treft.

In deze training krijg je een “spoedcursus” van zes weken waarin je dagelijks even met het versterken van je zelfvertrouwen bezig bent. Genoeg om de juiste dingen te doen, maar niet zoveel dat je er extra door gaat piekeren.

Bovendien krijg je in deze training het resultaat van 15 jaar ervaring, 100 jaar onderzoek en feedback van 1000 deelnemers samengevat in een duidelijke en rechtdoorzee aanpak. Je wéét dus zeker dat je een professionele, betrouwbare methode volgt.

Een methode die er op gericht is om zo eenvoudig en toegankelijk als mogelijk te zijn en tegelijkertijd effectief en impactvol.

En dat alles met een tijdsinvestering van maximaal 15 minuten per dag.

Zo kun je met minimale dagelijkse inspanning je zelfvertrouwen merkbaar vergroten.

Hier ga je aan werken:

Week 1: Voorbereiding

Je hebt waarschijnlijk geen slaapprobleem, maar je kunt natuurlijk wel dingen doen die je slaap in de weg staan. In de eerste week ga je jezelf en je omgeving voorbereiden om goed te kunnen slapen.

Je ontdekt hier:

 • De opdracht die alle deelnemers beschrijven als een “eye-opener”
 • Hoe je jezelf traint om beter te slapen
 • De voedingsmiddelen die je slaap in de weg staan
 • Wanneer je sport moet inzetten voor optimale slaap
 • Hoe je direct meer energie kunt krijgen ondanks je slaaptekort
 • Wat je absoluut niet moet doen als je beter wil slapen

Door dit onderdeel van de training:

 • Ontwikkel je een simpel slaappatroon waar je van op aan kunt
 • Maak je slaap niet ingewikkelder dan het is
 • Stap je direct uit de negatieve patronen die je zelf gecreëerd hebt
 • Ga je deze eerste week direct beter slapen

Week 2 & 3: Stoppen met Piekeren

Als je eenmaal weet dat je slaapprobleem en angstprobleem is, wil je natuurlijk weten hoe je van die angst afkomt. In deze week gaan we kijken naar de oplossing voor je angst- en piekerproblemen.

Je ontdekt hier:

 • In welke schadelijke mythes over slaap jij gelooft
 • Welke feiten over slaap je meer ontspannen maken
 • Wat je kunt doen om piekeren voorgoed te stoppen
 • Hoe acceptatie kan helpen om beter te slapen en hoe je dit in de praktijk doet
 • Wat de ene oefening is die je wel kunt doen wanneer je ‘s avonds in bed ligt

Door dit onderdeel van de training:

 • Pak je je slaapproblemen bij de bron aan
 • Zie je direct hoe jij jezelf gek aan het maken bent over slaap
 • Krijg je de teugels van je gedachten en emoties weer stevig in handen
 • Zul je waarschijnlijk al weer een “normale” nacht slaap beleven

Week 4: Volledig vrij worden

Je leeft niet om beter te kunnen slapen, je slaapt om beter te kunnen leven. Een van de beste remedies tegen een slechte slaap is een boeiend leven. In deze week ga je daar naartoe werken.

Je ontdekt hier:

 • Welke invloed slaap op jouw leven heeft gekregen
 • Welke dromen je had voordat je met slaapproblemen te maken kreeg
 • Wat je kunt doen om je dagen leuker en positiever te maken
 • Hoe je slaap minder belangrijk maakt

Door dit onderdeel van de training:

 • Krijg je weer zin in het leven
 • Leer je om minder te focussen op je slaap
 • Krijg je weer controle over je leven

Week 5: Werken aan de toekomst

Een paar weken beter slapen is heerlijk. Maar dat lukt met bijna alle middelen die je inzet wel. De kunst is om langdurig goed te blijven slapen. Daarvoor moet je terugvallen het hoofd kunnen bieden.

Je ontdekt hier:

 • Waarom bijna iedereen met slaapproblemen last heeft van terugvallen
 • Waarom een periode minder slapen niet hoeft te betekenen dat je een terugval hebt
 • Hoe je periodes van minder slaap kunt gebruiken om op de lange termijn beter te kunnen slapen
 • Welke stappen je kunt nemen om een onwrikbaar vertrouwen in je slaap te krijgen

Door dit onderdeel van de training:

 • Krijg je de zekerheid dat je slaapproblemen voorgoed verleden tijd zijn
 • Weet je zeker dat je nooit meer iets anders nodig zult hebben voor je slaapproblemen
 • Zul je onbezorgd de toekomst tegemoet gaan

Werkt deze training?

Waarom zou deze training nu wel voor je werken, terwijl alle andere dingen die je hebt geprobeerd absoluut niets hebben uitgehaald?

De meeste andere methoden om beter te slapen, zijn er vooral op gericht om nu direct beter in slaap te komen. Je zet ze bij wijze van spreken in op het moment dat je al in bed naar het plafond ligt te staren.

Deze training gaat er van uit dat jij juist van je slaap af moet blijven. Je moet er proberen om er géén controle op uit te oefenen. Als je de juiste omstandigheden schept, komt de slaap vanzelf. Dat noem ik: “Natuurlijk Slapen“.

Misschien kun je jezelf nog herinneren hoe het was toen je geen slaapproblemen had. Waarschijnlijk dacht je toen nooit over je slaap na. Het was er gewoon. Precies die houding ga je met deze training weer terugvinden.

Onderzoek

Ik vraag je echter niet om me op mijn woord te geloven. Ik ben niet iemand die op zijn zolderkamer zijn eigen behandeling heeft bedacht. Ik heb psychologie gestudeerd en ben cognitief gedragstherapeut. De aanpak in deze cursus is bovendien gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Nu wordt de term “wetenschappelijk onderbouwd” op internet erg gemakkelijk gebruikt. In dit geval is er echter echt heel veel bewijs.

De werkzaamheid van deze aanpak is onderzocht in 20 verschillende studies met ruim 1200 deelnemers.  1´2´3.  De resultaten uit die onderzoeken zijn helder. Zoals wetenschappers van de Vrij Universiteit in Amsterdam kort samenvatten in hun artikel: “We concluderen dat CBTI effectief is voor de behandeling van slapeloosheid.” Het is niet voor niets dat het Nederlands Slaaptinstituut en Slaapgeneeskunde expertisecentrum Kempenhaeghe ook met deze methode werken.

Er is zelfs onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van een digitale training zoals deze. Hieraan deden meer dan 1400 mensen mee.4  Daaruit blijkt dat de effecten van een digitale training vergelijkbaar zijn met die van een behandeling door een psycholoog.

Als je dus serieus met je slaapprobleem aan de slag wilt, is dit de juiste methode.

Volledige Garantie

Nu kan ik me heel goed voorstellen dat je toch nog een beetje huiverig bent om de training te proberen. Daarom geef ik een garantie voor deze training.

Deze garantie houdt in dat je het aankoopbedrag van de training terug krijgt, wanneer je er niet tevreden over bent. Een soort van niet goed, geld terug garantie. Je hoeft me alleen maar een email te sturen, ik zal je verder geen vragen stellen.

Ik bied je dan zelfs een gratis consult aan om te bespreken waar het aan kan hebben gelegen. We kunnen dan kijken of er wellicht toch een lichamelijke oorzaak is of dat er meer therapie nodig is.

Ik weet dat dit misschien “to good to be true” klinkt, maar mijn ervaring is simpelweg dat deze training mensen enorm helpt en dat dit gesprek dus bijna nooit nodig is.

Coen ging van maanden zonder slaap naar natuurlijk slapen in 6 weken.

Aan alles in deze training zie je dat de auteur ervan begaan is met je; inhoudelijk, de dagelijkse emails, en met persoonlijk contact als je vragen of suggesties hebt, hij wil echt dat je weer natuurlijk in slaap kunt vallen. Dit is een complete training; van setup, tot inhoudelijk per week, tot afbouwen, en een fail-safe recovery plan voor als het weer fout gaat; deze training heeft het allemaal en ik beveel 'm daarom ook van harte aan!

Coen Naninck
Lees het hele verhaal van Coen

Voordat ik over de training vertel wil ik eerst een korte beschrijving geven van mijn – inmiddels tot het verleden behorende – slaapprobleem. In april, 2022 begonnen mijn slaapproblemen die uiteindelijk tot midden augustus van dat jaar duurde. Ik had chronische insomnia waardoor ik maanden achtereen moeilijk slaap kon vatten. Op een gegeven moment kon ik zelfs helemaal niet meer in slaap komen zonder een slaapmiddel. Ook werd ik meerdere keren per nacht wakker en kon dan niet meer inslapen zonder slaapmiddel.Ik al had van alles geprobeerd; van muziek en meditatie CD’s tot voedingssupplementen en allerlei apparaten en gadgets die de hersengolven zouden veranderen om slaap te vatten en te bevorderen. Ik was ten einde raad, want na maandenlang een slaapmiddel te hebben gebruikt, daarvan twee keer afhankelijk te zijn geworden en daarvan twee keer door helse ontwenningen ben gegaan en al eerdergenoemde alternatieve middelen te hebben gebruikt kon ik nog steeds niet slapen. Half augustus, 2022 ben ik door de tweede ontwenning van mijn slaapmiddel gegaan. Op dat moment had ik sinds april van dat jaar ruim 19 kilo aan lichaamsgewicht verloren door mijn slaapmiddel en ontwenningen. Voor iemand zoals ik met een mager en lang lichaamstype is dat ontzettend veel; ik was letterlijk vel over been geworden! Er moest iets gebeuren, want ik wilde en kon niet op deze manier verder. Ik had gezworen nooit meer een slaapmiddel te gebruiken. Op dat moment kreeg ik kreeg ik van een vriendin de training ‘Natuurlijk Slapen’ cadeau.

Ik heb eerst de hele training doorgelezen (wat ook geadviseerd wordt). Al meteen werd me duidelijk dat dit een complete aanpak was om weer natuurlijk in slaap te kunnen vallen en te voorkomen dat wanneer dat eenmaal weer zo is de slaapproblemen niet terugkomen. Ik zeg eerlijk, in veel van de oefeningen en adviezen had ik op dat moment helemaal geen zin omdat ik zo ontzettend moe was en maar één ding wilde en dat was slapen. De fout die veel mensen maken die niet kunnen slapen (en ik dus ook maakte) is je zo te focussen op het slapen dat je daardoor juist niet meer in slaap valt. Continu zei ik dingen zoals “Ik ga dat doen zodra ik kan slapen” en “Eerst moet ik weer kunnen slapen en dan ga ik zus en zo”. Uitjes met familie en vrienden vermeed ik ook omdat ik van mening was dat zonder (genoeg) slaap ik daartoe niet in staat was. Wat ik me niet realiseerde is dat deze instelling me dus uit de slaap hield. Slapen is iets dat vanzelf moet gebeuren en dat is precies wat de training je leert! Als je dan op een gegeven moment weer een aantal keren natuurlijk in slaap bent gevallen en/of niet eerst urenlang hebt wakker gelegen dan bouwt dat je zelfvertrouwen weer op. Vanaf dat moment vertrouw je er gewoon op dat je weer (snel) in slaap valt.

Enfin, ik ben de oefeningen toch gaan doen en kon al in de eerste week weer natuurlijk in slaap vallen. Sliep ik weer perfect? Nee, dat niet, maar het was een begin. Toen dat gebeurde was ik overstag en ben me helemaal gaan toeleggen op de training om mijn slaap weer zo snel mogelijk te optimaliseren. Er waren af en toe nog nachten dat ik niet slaap kon vatten. Er waren ook nachten dat ik wel slaap kon vatten maar ik toch nog eerst enige tijd wakker lag. En er waren nachten waarin ik klaarwakker werd en niet of moeilijk weer in slaap kwam. Maar, ik sliep in ieder geval weer en dat dus zonder slaapmiddel! Ik weet nog dat ik dolblij was toen het me voor de eerste keer lukte in slaap te vallen zonder troep in m’n lichaam te moeten stoppen waar ik ziek van werd en van afviel.

Wanneer ik de dagen erna bij het naar bed gaan ging piekeren dat ik misschien niet in slaap kon vallen herinnerde ik mezelf eraan dat het me al eerder gelukt was om dat wel te kunnen en dat het onzin was dat ik dat niet zou kunnen herhalen. Ook had ik op een gegeven moment de instelling dat als ik eens een nacht niet kon slapen dat dat geen ramp was en niet betekende dat mijn slaapprobleem weer terug was. Die gedachtegangen zijn dus o.a. dingen die de training je leert en door met die gedachten naar bed te gaan val je dus ironisch genoeg ook makkelijker in slaap.

De training heeft nog veel meer op maat gemaakte oplossingen voor typische valkuilen die voorkomen bij mensen met slaapproblemen. Al deze inzichten zorgde er uiteindelijk voor dat naarmate de dagen en weken verstreken ik steeds vaker in slaap viel en het korter duurde voordat dat gebeurde.

Inhoudelijk wil ook nog wat vertellen over de training. De training is to the point, met veel introducerende (inleidingen) en verhelderende teksten, niet zelden voorzien van (praktijk)voorbeelden. De opzet is zo dat er continu gebruik wordt gemaakt van korte alinea’s om lange, vermoeiende teksten te vermijden; dat maakt het lezen van het tekst materiaal erg aangenaam en uitnodigend. Je ziet aan alles dat deze training tot in de nopjes is verzorgd en niet een of andere money grabber is. Inhoudelijk bekijk en volg je deze training online, maar je krijgt ook dagelijkse emails met tips en trucs. Deze opzet was voor mij echt enorm effectief, want je wordt op die manier steeds geprikkeld om de training te blijven volgen! Zo kreeg ik in de 2e week bijvoorbeeld een mail over dat een slaap tekort helemaal niet zo’n ramp is wat me een goed gevoel gaf en er toe bijdroeg dat ik me minder druk maakte en, je raad het goed, daardoor ook met meer rust naar bed ging en vervolgens makkelijker in slaap viel.

Aan alles in deze training zie je dat de auteur ervan begaan is met je; inhoudelijk, de dagelijkse emails, en met persoonlijk contact als je vragen of suggesties hebt, hij wil echt dat je weer natuurlijk in slaap kunt vallen! Dit is een complete training; van setup, tot inhoudelijk per week, tot afbouwen, en een fail-safe recovery plan voor als het weer fout gaat; deze training heeft het allemaal en ik beveel ‘m daarom ook van harte aan!

De transformatie start hier

Een hoog zelfvertrouwen is goud waard. Letterlijk goud.

Ga maar eens na wat je nu doet om je goed over jezelf te voelen. Wat voor dingen koop je allemaal puur omdat je er graag bij wilt horen en niet door anderen afgekeurd wilt worden?

Het kan ook zijn dat je juist kansen misloopt omdat je bang bent om fouten te maken. Wat zou het je opleveren als dat allemaal stopt en jij je vrij voelt om eens echt je potentieel na te streven.

Als je een behandeling voor je zelfvertrouwen bij een psycholoog wilt doorlopen, kost dat minimaal 1500,- euro. En dan moet je nog het geluk hebben dat je een goede psycholoog treft.

Dat vragen wij normaal lang niet voor deze training. De prijs van de Optimaal Zelfvertrouwen is normaal 197,-.

Daarvoor krijg je:

De beste behandelmethode voor het vergroten van je zelfvertrouwen

Direct toegang tot de gehele training, wekelijkse mails om je bij de les te houden. De training blijft altijd beschikbaar.

Persoonlijke begeleiding van mij via de email

Dagelijkse emails om je te motiveren en bij de les te houden

Zes trainingsweken met vragenlijsten, video’s, oefeningen en uitleg

Als je vandaag deze pagina leest en een snelle beslisser bent, kun je echter meedoen met een fikse korting.

Dat is omdat we op het moment bezig zijn met een onderzoek naar deze training. Daarvoor hebben we 100 deelnemers nodig. Je hoeft voor het onderzoek niets extra’s te doen, we kijken op de achtergrond alleen mee naar je gebruik van de training.

Als jij nu meedoet, krijg je daarom korting en betaal je nog slechts 127,- euro. Let wel op, ik verwacht dat deze kortingsactie aan het eind van deze week stopt.

Nu geen € 1500 geen 197,-, maar : € 127
(Met een onbeperkte garantie, je hoeft alleen maar een email te sturen)

Bonus: Zelfliefde meditatie

Mensen met een hoog zelfvertrouwen kunnen van zichzelf houden.

Deze meditatie is een methode om weer van jezelf te leren houden. Zie het als een herprogrammering van het denken over jezelf.

Door deze meditatie regelmatig te doen, zul je zien dat je een beter gevoel over jezelf krijgt en dat dit een enorme rust geeft.

Als je vandaag deelneemt, krijg je deze meditatie gratis als extra bonus.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aanmelden is simpel.

Als je hieronder op “Direct Starten met de Training” klikt, kun je je direct aanmelden. Betalen kan via ideal, bancontact, creditcard of paypal. Net zoals dat met andere betalingen via internet gaat.

Na aanmelding en betaling krijg je direct twee mails.

Eentje met de factuur, en de andere met de inloggegevens.

Je kunt klikken op de link in de mail en een wachtwoord aanmaken.

En dan kun je direct starten met de eerste module.

De volgende dag krijg je dan de eerste van de dagelijks mails. Als je vragen hebt, kun je gewoon reageren op die mails.

Na een week gaat er weer een module open, met nieuwe opdrachten en een nieuwe fase in je herstel.

Je krijgt levenslang toegang tot alle stof. Je hebt dus ruim de tijd om de cursus te volgen en kunt altijd later terugkijken als je wilt. Jij bent in controle.

Veelgestelde vragen:

Vraag: Is deze training een vervanging van psychologische gesprekken?

Antwoord: in veel gevallen kun je met deze training geheel zelfstandig toewerken naar een hoger zelfvertrouwen.

Als de training niet helemaal voldoende is, zien we dat mensen vaak (veel) sneller klaar zijn met hun traject bij de psycholoog. Bovendien kun je beter inschatten of je psycholoog weet wat hij of zij aan het doen is.

Vraag: hoelang duurt het voordat ik effecten kan zien

Er zijn drie effecten die je in ieder geval mag verwachten: een positiever zelfbeeld, minder faalangst en perfectionisme en (daardoor) een meer ontspannen gevoel.

Deze veranderingen vinden vaak geleidelijk plaats. Na afloop van de zes weken zul je zeker verschil merken, maar dat is vaak nog niet het eindresultaat. Als je blijft doen wat voor jou gewerkt heeft, kun je nog een tijd vooruit met de training.

Vraag: hoe ziet de training er uit?

Elke week krijg je via het ledenportaal toegang tot een nieuwe onderdeel van de training. Dit is een pagina die bestaat uit video’s, vragenlijsten, oefeningen en tekst.

Alles is er op gericht om jouw zelfvertrouwen hoger te maken. Je leest dus niet alleen de cursus, maar gaat ook met opdrachten aan de slag zodat je het geleerde ook echt in de praktijk kunt brengen.

Vraag: Hoe weet ik of deze cursus voor mij werkt?

Uit ervaring blijkt dat mensen die de cursus volgen een grote steiging in hun zelfvertrouwen waarnemen.

Mocht het toch zo zijn dat deze training jou niet helpt, dan krijg je gewoon je geld terug. Zo weet je zeker dat je niet in iets investeert waar je uiteindelijk geen profijt van hebt.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn geld terugkrijg

Bij aankoop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Daar staat ons garantiebeleid in beschreven. Deze beschrijving is rechtsgeldig dus ik moet me daar aan houden.

Buiten dat wil ik oprecht graag dat mensen geholpen worden door mijn trainingen en voor dit bedrag ga ik geen vijanden maken.

Je hebt drie keuzes

Zoals ik er naar kijk heb je drie keuzes:

Keuze één is niets doen. Vooral bij hele lichte slaapklachten is dat eigenlijk best een goede keus. Mensen die al wat langer wakker liggen hebben echter vaak grote moeite om niets te doen.

Keuze twee is zelf verder op zoek gaan. Je kunt het internet afspeuren naar gratis advies en op basis daarvan zelf experimenteren. Dat is echter vaak een frustrerend en langdurig proces. Bovendien is het resultaat niet gegarandeerd.

De derde keus is het aanschaffen van deze training. Daarmee loop je een stap voor stap traject wat je gegarandeerd meer en betere slaap oplevert. Én een leven zonder continue stress over je slaap.

Als je daar mee wilt starten, raad ik je aan om nu direct stappen te ondernemen en hieronder te klikken zodat je vandaag nog kunt beginnen met de training.

Bronnen:

 1. van Straten, A., van der Zweerde, T., Kleiboer, A., Cuijpers, P., Morin, C. M., & Lancee, J. (2018). Cognitive and behavioral therapies in the treatment of insomnia: A meta-analysis. Sleep Medicine Reviews38, 3-16. https://doi.org/10.1016/j.smrv.2017.02.001
 2. Trauer, James & Qian, Mary & Doyle, Joseph & Rajaratnam, Shantha & Cunnington, David. (2015). Cognitive Behavioral Therapy for Chronic Insomnia: A Systematic Review and Meta-analysis. Annals of internal medicine. 163. 10.7326/M14-2841.
 3. Vitiello, Michael. (2015). Cognitive–behavioural therapy for insomnia: Effective, long-lasting and safe. Evidence-based mental health. 19. 10.1136/eb-2015-102181.
 4. Seyffert, Michael & Lagisetty, Pooja & Landgraf, Jessica & Chopra, Vineet & Pfeiffer, Paul & Conte, Marisa & Rogers, Mary. (2016). Internet-Delivered Cognitive Behavioral Therapy to Treat Insomnia: A Systematic Review and Meta-Analysis. PLOS ONE. 11. e0149139. 10.1371/journal.pone.0149139.