Onze Psychologen in Amsterdam

Het Kantoor van De Psycholoog in Amsterdam is gevestigd op de Amstelveenseweg 88-4, 1075 XJ Amsterdam. Onze locatie is naast het Vondelpark.

GZ-Psycholoog

Marisse Bomkamp

GZ-psycholoog

heeft klinische psychologie aan de universiteit van Utrecht gestudeerd. Na haar studie heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut afgerond. Daarnaast heeft zij de basisopleiding EMDR gevolgd. Zij heeft veel ervaring in het behandelen van allerlei soorten psychische klachten.

Larissa van der Zalm

Larissa van der Zalm

GZ-psycholoog

studeerde medische psychologie aan de universiteit van Tilburg. Na haar studie heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan. Haar ervaring deed ze op bij een GGZ-instelling, een revalidatiecentrum en Kempenhaeghe, expertisecentrum voor slaap en epilepsie

Eveline van der Burg

GZ-psycholoog

Studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Na haar studie heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog en de basiscursus schematherapie afgerond. Naast ervaring in de basisGGZ heeft ze kennis opgedaan over genderdysforie en seksualiteit.

Caroline Dorr

Caroline Dorr

GZ-psycholoog

studeerde klinische psychologie aan de universiteit van Amsterdam. Ze werkte eerder bij een grote GGZ-instelling en deed ervaring op binnen een ziekenhuis. Zij specialiseerde zich tot GZ-psycholoog en volgde de opleiding tot EMDR-therapeut.

Direct aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.