Onze Psychologen in Amsterdam

Onze psychologen werken vanuit diverse locaties in Amsterdam. Informeer naar de psychologen bij jouw in de buurt.

Hans van der Hart

Psycholoog

Een psycholoog die je met passie verder helpt. Ik luister goed naar je. Mogelijk stuur ik bij of bespreken we tussentijds onze samenwerking. Door mijn brede ervaring reik ik verschillende handvatten aan. Ik ben opgeleid in bedrijfs-, klinische psychologie en psychotherapie.

Robert Kerling

Robert Kerling

Psycholoog te Utrecht

Heeft psychologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Na zijn studie heeft hij zich gecertificeerd in de persoonlijkheidspsychologie en behandelt met dit model burn-outs en stressgerelateerde klachten. Tevens wordt dit model gebruikt om mensen te herleiden naar hun kern, waardoor ze weer de energie ervaren die bij ze past. Daarnaast heeft hij ervaring met het behandelen van psychosomatiek als bijvoorbeeld hyperaccusis.

Marck Becking

Mark Becking

Psycholoog

Senior Klinisch Psycholoog met ruim 35 jaar ervaring waarvan 25 jaar vanuit mijn eigen praktijk en 10 jaar in de consultancy.

Thema’s waar ik veel mee werk:

a) angst voor afwijzing / onzekerheids gevoelens
b) onderdrukte pijn, verdriet, boosheid
c) bewustwording van vlucht/compensatie gedrag: projecteren op de buitenwereld wat je vanbinnen dwarszit, bewijsdrang, pleasinggedrag, terugtrekgedrag, prikkels zoeken, perfectionisme en controle.

Liefdevolle acceptatie van jou als totaal persoon. Ik ben gericht op jou faciliteren hoe jij jezelf ook in je pijn of tekortschieten onvoorwaardelijk kunt leren accepteren (zelf-compassie) Ik heb daarbij een prikkelende licht provocatieve benadering om je wakker en gemotiveerd te houden.
Wil je dieper gaan en ook de spirituele kant meenemen in de begeleiding, dan raad ik je een transformatie-traject aan.

Praktijkadres:
Jan Nautahof 66
1106 ZD Amsterdam
tel: 0645442799

Direct aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.