Relatietherapie Arnhem

Servaas

Met zijn jarenlange ervaring kun je Servaas gerust een autoriteit noemen. Hij werkt al meer dan 30 jaar als relatietherapeut en volgde opleidingen op het gebied van systeemtherapie en EFT en psychosociale problemen, maar ook met trauma. Ook met ernstige problemen in je relatie kun je bij hem dus terecht.

“Mensen zijn fascinerende, complexe wezens. Er gebeurd van alles in mensen, maar zeker ook tussen mensen. Door mijn psychologische ervaring heb ik inzicht in wat mensen drijft. Mijn systeemtherapeutische achtergrond leert me wat er tussen mensen speelt. Zo kan ik meestal al snel aanwijzen waar het in een relatie spanning geeft, waar die problemen vandaan ontstaan en samen kijken we naar alternatieven.”

Ik streef er naar om een veilige omgeving te creeëren waarin het gesprek op een goede manier op gang kan komen. Daarbij moet wel gezegd worden dat ik er op zijn tijd niet van terugschrik om feedback te geven. Ik wil niet altijd passief afwachten tot ‘het kwartje valt’. Dat kost u alleen maar extra tijd, pijn en verdriet.

Werkwijze Relatietherapie

Het fijne van een brede achtergrond is dat je gaat zien dat elk probleem op meerdere manieren aan te pakken valt. Een standaardaanpak is er nooit. Het is voor mij dan ook belangrijk om in elk relatietherapietraject maatwerk te leveren.

In dit eerste kennismakingsgesprek wil ik allereerst de ruimte geven om te onderzoeken of we samen een klik hebben. Een mens is meer dan een probleem tenslotte. Wat zijn jullie positieve kanten van de relatie, wat werkt er nog wel goed en hoe is de liefde ooit ontstaan?

Maar ook gaan we in kaart brengen wat er speelt. In mijn ervaring isdat dit gesprek/ deze fase enorm belangrijk. Alle partijen moeten helder hebben wat we aan het doen zijn.

Op basis daarvan doe ik u een behandelvoorstel. Hierin beschrijven we de doelen van de therapie In de therapie maak ik gebruik van allerlei technieken uit verschillende stromingen.

De therapie is meestal kort durend en het is belangrijk dat we elke sessie wel een stukje verbetering zien al gaat dat natuurlijk altijd met vallen en opstaan.

Tarief

De kosten van een relatietherapiegesprek zijn 145,- euro per sessie van 1,5 uur. Na een of twee sessies kan ik meestal een inschatting geven van de duur van het traject.

Afhankelijk van uw verzelkering is er een vergoeding mogelijk. Regelmatig stuur stuur ik een factuur voor de gesprekken die we gehad hebben. Deze kunt u middels Ideal betalen.

Locatie

Adres

Relatietherapie Arnhem[wpseo_address id=”13636″ hide_name=”1″ show_state=”1″ show_country=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”0″ show_fax=”0″ show_email=”0″ show_logo=”0″][wpseo_map id=”13636″ width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”0″ show_phone_2=”0″ show_fax=”0″]

Openingstijden

[wpseo_opening_hours id=”13636″ show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Aanmelden

Je kunt contact opnemen door direct te bellen naar: 0853037848. Als ik niet opneem, kun je een voicemail achterlaten dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  Als je liever teruggebeld wordt, kun je ook onderstaand formulier invullen.