Voor Therapeuten

Depsycholoog.nl verbindt psychologen en relatietherapeuten aan cliënten.

De samenwerking met onze therapeuten is er één die is gestoeld op vertrouwen en het creëeren van een win-win situatie.

De manier van samenwerking is eenvoudig. Als wij een aanmelding binnen krijgen per mail, sturen we die door naar de therapeut die dichtbij werkt of een aansluitende expertise heeft. De therapeut belt de aanmelding zelf na en maakt een afspraak. Je krijgt van ons ook een telefoonnummer dat op je pagina staat. Deze komt binnen op je eigen nummer zodat je weet dat het gesprek via onze site komt.

Aan het eind van de maand sturen wij een mail om te vragen hoeveel doorverwijzingen je gehad hebt. Je hoeft een aanmelding pas te tellen op het moment dat jij hebt kunnen factureren. Als een cliënt afzegt of besluit om geen afspraak te maken, hoef je dus niet te betalen. Je betaald per aanmelding een vast, laag bedrag. Ongeacht hoe lang het traject duurt en hoeveel gesprekken je voert.

Dat betekent dat de samenwerking geen investering van je vraagt en dat je pas betaald op het moment dat jij ook een factuur hebt kunnen sturen. Je kunt de samenwerking stopzetten wanneer je wilt. Het staat je vrij om willekeurig welke andere marketingactiviteit te ontplooien naast de samenwerking met ons.

De enige samenwerkingsovereenkomst die we met je willen tekenen is een verwerkingsovereenkomst om zo de privacy van de cliënt te kunnen waarborgen in overeenstemming met onze algemene voorwaarden.

Heb je interesse in een samenwerking met www.depsycholoog.nl? Bel dan naar 0853037848 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.