Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Den Haag

Jouw Psycholoog in Den Haag.
Geen wachtlijst, professioneel,
betrokken en kordaat.

Psycholoog Den Haag

De Psycholoog Den Haag behandelt problemen uit de Basis GGZ. Denk daarbij aan klachten zoals depressieve klachten, paniekaanvallen en stressklachten zoals overspannenheid. Wij werken alleen met GZ-psychologen. Dat betekent dat u kwaliteit kunt verwachten en dat de zorgverzekeraar het grootste deel van de behandeling vergoed.

Wij streven erna om binnen vijf werkdagen een afspraak te kunnen maken. Dat kun je doen op: 0853037848. Voor vragen kun je daar ook altijd terecht, je krijgt altijd een psycholoog te spreken.

“De hulp die je nodig hebt, bij jou in de buurt”

Klachten

Verslaving

Je functioneert nog wel, maar je kunt niet meer goed stoppen. Wij bieden hulp bij verschillende gedragsverslavingen.

Meer informatie

Depressie

Neerslachtige en lusteloze gevoelens kunnen wijzen op een depressie. Leer het leven weer positiever zien.

Meer informatie Test jezelf

Angst

Angsten kunnen langzamerhand je leven overnemen. Wij helpen je om het leven weer in eigen handen te nemen.

Meer informatie

Stress

Als het je allemaal teveel wordt en je niet meer voldoende rust kunt krijgen, kan er sprake zijn van een stressstoornis.

Meer informatie Test jezelf

Trauma

Een traumatische gebeurtenis kan je nog lang bij blijven. Wij helpen je bij de verwerking.

Meer informatie

Slaapproblemen

De slaap niet kunnen vatten of steeds weer wakker worden. De psycholoog Den Haag helpt je om weer normaal te slapen.

Meer informatie Doe de test

psycholoog Den Haag

Hoogtevrees. Wat is het en wat kun je er aan doen.

Bij hoogtevrees denk je misschien niet direct aan een psycholoog. Toch is het een angst net als alle andere angsten, waar je dus ook hulp van een psycholoog bij kunt inroepen. Hoogtevrees valt onder de enkelvoudige fobieën en die zijn over het algemeen goed te behandelen.

karaktereigenschappen

Karaktereigenschappen. Wat zijn het en welke heb jij?

Als psycholoog hou je altijd rekening met de karaktereigenschappen van de cliënt. Of een behandeling aanslaat, hangt namelijk voor een deel van de persoonlijkheid van iemand af. In dit artikel leggen we uit hoe we binnen de psychologie naar karaktereigenschappen kijken.

Introvert zijn

Introvert zijn, wat is dat eigenlijk?

Als je introvert bent, is dat geen psychologische stoornis. Je kunt ook niet in behandeling komen bij een psycholoog voor introversie. Toch is het soms handig om te weten hoe je in elkaar zit. Wanneer je jezelf beter begrijpt, kun je vaak ook beter begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert in bepaalde situaties.

Emoties

Emoties. Wat zijn het en hoe ga je er mee om?

Bij de Psycholoog Den Haag krijgen we hoe dan ook te maken met emoties. Het is dan belangrijk om te weten wat emoties precies zijn en hoe je er het best mee om kunt gaan. In dit artikel bespreken we een aantal theorieën over emoties en geven we je methodes om je emoties te kunnen hanteren.

Ik ben enorm goed geholpen bij jullie. Mijn hoogtevrees was al na drie sessies bijna volledig weg. Wat een prettig gevoel!

Hanneke

De Psycholoog Den Haag heeft me geholpen toen ik het het meest nodig had. Fijn dat ik zo snel bij jullie terecht kon.

Anoniem

Ik ben in behandeling geweest voor een gegeneraliseerde angststoornis. Deze is nu een stuk opgeknapt en ik pieker bijna nooit meer. Althans niet op de manier zoals ik dat vroeger deed. Enorm bedankt voor jullie hulp!

Vincent B.