was successfully added to your cart.

Winkelmand

 

De Psycholoog Eindhoven

Jouw Psycholoog in Eindhoven
Snelle resultaten met professionele hulp
Binnen vijf werkdagen geholpen.

De Psycholoog Eindhoven

In Eindhoven werken we met de volgende therapeut:

psycholoog eindhoven

Ik ben afgestudeerd als Psycholoog. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan in de hulpverlening in verschillende organisaties. Na mijn afstuderen heb ik voornamelijk gewerkt als behandelaar in de eerste lijn, bij de huisarts en in een praktijk voor de basis GGZ. Tevens heb ik het nascholingstraject gevolgd tot Kinder en jeugdpsycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en EMDR beoefenaar.

Binnen de behandeling vindt ik het belangrijk dat we een goede samenwerking opbouwen en tevens heldere afspraken maken over de behandelmethode en de beoogde doelen. Afspraken zijn eventueel ook mogelijk buiten kantoortijden.

de psycholoog eindhoven kantoorDe locatie van mijn praktijk is:

Strijpsestraat 113
Eindhoven
5616 GM Eindhoven

Over het algemeen kan ik binnen vijf werkdagen een eerste gesprek inplannen.

Je kunt me altijd bellen om een afspraak in te plannen. Ik ben te bereiken op 040-3046009. Als ik niet direct opneem, ben ik waarschijnlijk in gesprek, ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Als je dat prettiger vind, kun je me ook een email sturen op sandra@depsycholoog.nl. Ik zal je dan zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak in te plannen.

Ik werk met een vrijblijvend intakegesprek. Dit geeft ons de mogelijkheid om op ons gemak kennis te maken. Als blijkt dat ik je niet kan helpen, hoef je voor dit gesprek ook niet te betalen. Wanneer je wel doorgaat voor meerdere gesprekken, telt het reguliere tarief.

Het reguliere tarief is € 97,- per gesprek (45-50min). Je kunt daar meer over vinden op onze pagina over vergoedingen. Je kunt in de praktijk contant afrekenen of betalen met de pin. Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren. Daarna reken ik een “no show” gelijk aan het reguliere tarief van € 97,- euro.

De meeste van mijn cliënten kiezen voor mij omdat ze het prettig vinden om in een vertrouwelijke omgeving ontvangen te worden door de psycholoog van hun keuze. Daarnaast ben ik met mijn ruime ervaring een goede gesprekspartner voor alle soorten problematiek.

Klachten

Depressie

Je veelal somber voelen, waarnaast klachten als verminderde eetlust, slaap- en concentratieproblemen en vermoeidheid zoal voorkomt. Wij helpen je bij het verminderen van deze klachten.

Lees verder Test jezelf

Angst

Angst is in eerste instantie handig bij gevaar. Echter kan angst ook zorgen voor disfunctioneren. Er zijn diverse soorten angst en wij helpen je verschillende angsten te overwinnen.

Lees verder Test jezelf

Stress

Mensen met stress ervaren veel lichamelijke symptomen, waardoor ze niet meer in staat zijn om te werken. De psycholoog Eindhoven helpt met de behandeling.

Lees verder Test jezelf

Verslaving

Er is sprake van een sterke behoefte naar iets, waarbij je zelf geen tot weinig controle hebt over dit impulsgedrag. Er zijn diverse verslavingen en wij proberen dit gedrag bij jou af te leren.

Lees verder

Slaapproblemen

Als het je niet lukt om in slaap te vallen of wanneer je een aantal keer per nacht wakker wordt. Daarbij kan je last hebben van nachtmerries. Allemaal kenmerken van slaapproblemen.

Lees verder Test jezelf

Trauma

Naar aanleiding van een ingrijpende ervaring kun je last krijgen van flashbacks en daardoor niet meer normaal functioneren. In Noord-Brabant  helpen wij met de verwerking.

Lees verder

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk hier verder

Veelgelezen blogs:

ontspanningsoefeningen

Ontspanningsoefeningen

Niet iedereen kan zich makkelijk ontspannen en daarnaast haalt iedereen zijn ontspanning ergens anders uit, zoals sporten of koken. Bij De Psycholoog Eindhoven gebruiken we daarom een aantal ontspanningsoefeningen die effect hebben op de behandeling tegen bepaalde angstklachten, evenals voor stressgerelateerde problemen.

psycholoog eindhoven

Overspannen? Lees er hier alles over.

In dit artikel worden de termen stress, burnout en overspannen besproken. Er wordt eveneens gekeken naar de meest voorkomende symptomen bij deze klachten. Ook kun je hier vinden hoe je deze klachten het best kan aanpakken.

Verlatingsangst

Verlatingsangst

Verlatingsangst komt veel voor bij kinderen, maar is ook aangetoond bij volwassenen. Het woord zegt het al: angst om verlaten te worden door mensen waar je aan gehecht bent. In dit artikel wordt onder andere gekeken naar de oorzaken en de mogelijke behandelingen.

Referenties van De Psycholoog Eindhoven

Stressproblemen

★★★★★
5 5 1
De aanpak van stressproblemen paste perfect bij mij. Ik ben blijven doorwerken en heb tijdens mijn werk een hoop geleerd over de stress op mijn werk.

Geen wachttijd

★★★★★
5 5 1
De Psycholoog Eindhoven was voor mij een hele fijne partij. Ik werd binnen een (1!) dag al geholpen en dat ook nog eens heel goed. Heel prettig om mee te maken.

Angstproblemen

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk bedankt voor jullie hulp. Mijn angstaanvallen zijn onder controle, ik voel me zo een stuk meer ontspannen.

In behandeling bij De Psycholoog Eindhoven, een stappenplan

Voor veel mensen die zich bij onze psychologen aanmelden, is het de eerste keer. Daarom beschrijven we hier in het kort hoe een aanmelding in zijn werk gaat.

Over het algemeen weten mensen die zich aanmelden van welke klachten ze last hebben. Klachten waar we vaak mee te maken hebben zijn:

  • stress
  • angst
  • depressie

We behandelen echter nog veel meer klachten. Als je niet precies weet wat er speelt, kun je het eerste gesprek gebruiken om daar achter te komen. Het is dus niet nodig om precies te weten waarom je je niet prettig voelt.

Bij De Psycholoog kun je zelf een therapeut uitzoeken en deze vervolgens ook zelf benaderen. Op de site staat onder het kopje  aanmelden een emailadres en een telefoonnummer beschreven. Je kunt ook via onze aanmeldpagina een bericht achterlaten, dan zoeken wij de psycholoog die het best bij je past.

De meeste psychologen hebben een vrijblijvend intakegesprek. Daarin kun je elkaar beter leren kennen en ontdekken wat de psycholoog voor je kan betekenen. Als je op basis van dit gesprek niet besluit door te gaan, hoef je ook niet voor dit gesprek te betalen.

Als je na het intakegesprek besluit om door te gaan, plan je met de behandelaar de volgende gesprekken in. Deze kunnen zo vaak plaatsvinden als je wil. De meeste behandelaars zijn ook in de avonduren beschikbaar om gesprekken te voeren.

In het eerste of het tweede gesprek ga je met je psycholoog een behandelplan maken. Daarin maakt de psycholoog ook een schatting over de lengte van het traject. Als deze gesprekken gevoerd zijn, kun je samen kijken hoe het er nu voor staat. Op basis daarvan kun je de behandeling stoppen of voortzetten. Vaak voer je ook nog een gesprek om er voor te zorgen dat je klachten niet direct terugkomen.

Een traject heeft dus enkele stappen:

  1. Intake met je psycholoog
  2. De daadwerkelijke behandelgesprekken
  3. Evaluatie van de voortgang
  4. Laatste gesprek

Veel mensen vinden het een fijn idee om te weten dat hun psycholoog altijd weer bereikbaar is voor een ‘onderhoudsgesprek’. Of je daar gebruik van wilt maken kun je in het laatste gesprek kenbaar maken.