Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Haarlem

Een goede psycholoog in Haarlem
Direct geholpen bij elke klacht
behandeling in een persoonlijke omgeving

De Psycholoog Haarlem

Kijk hieronder voor onze psychologen in Haarlem:

Psychologische klachten die we behandelen

Slaapklachten

Niet in slaap kunnen komen of midden in de nacht wakker worden. Slaapklachten kun je aanpakken met een goede, gerichte behandeling.

Verder lezen

Stress

Een therapeut kan je helpen om beter met de problemen in je leven om te gaan, zodat je minder stress ervaart. Dat maakt dat je minder snel last krijgt van bijvoorbeeld een burnout.

Verder lezen

Angst

Angst komt in veel vormen. Van paniekaanvallen tot piekerklachten en fobieën. De Psycholoog Haarlem kan je helpen bij het overkomen van je angsten.

Verder lezen

Depressie

Een somberheid kan zich soms ontwikkelen tot een depressie. Als je er snel bij bent kan behandeling je helpen om het leven snel weer zonniger in te zien.

Verder lezen

Verslaving

De Psycholoog Haarlem helpt mensen met gedragsmatige verslavingen. Denk aan verslavingen aan eten of gamen, maar ook minder heftige verslavingen aan drank of drugs.

Verder lezen

Trauma

Als je iets meemaakt dat enorm veel impact maakt, kun je er nog jaren last van hebben. We noemen dat een trauma. Een behandelaar kan je helpen om de gebeurtenis een plek te geven.

Verder lezen

Meestgelezen artikelen:

psycholoog haarlem verlatingsangst

Verlatingsangst

Verlatingsangst komt voort uit een onveilig hechting. Gelukkig kun je er wel wat aan doen. In dit artikel leggen we precies uit hoe je verlatingsangst herkent bij jezelf, je partner of je kind. Daarnaast vertellen we stap voor stap wat je kunt doen om er mee om te gaan.

woede psycholoog haarlem

Woede

Woede is een ingewikkelde emotie. In onze maatschappij accepteren we het bijna niet meer als iemand boos wordt, maar soms kan het erg behulpzaam zijn. Wie te vaak in woede uitbarst heeft daar echter vaak last van en zoekt manieren om er af te komen. Daar gaat dit artikel over.

psycholoog haarlem

Paniekaanvallen

Als je nog nooit een paniekaanval gehad hebt, kan de eerste je behoorlijk schrik aanjagen. Toch zijn paniekaanvallen volkomen onschuldig.  De Psycholoog Haarlem is specialist en helpt je graag om hier beter mee om te kunnen gaan.

Wat cliënten zeggen over De Psycholoog Haarlem:

Ik ben perfect geholpen. Had weer eens last van die vervelende depressie, maar deze behandeling heeft me echt beter inzicht gegeven. Hopelijk kan ik in de toekomst sneller ingrijpen.

Veronique de Jong

Wat me zo aansprak bij De Psycholoog Haarlem is dat ik snel terecht kon. De praktijk die ik eerst probeerde had 4 maanden wachttijd! Hier kon ik binnen een week terecht.

Tess

Ik heb ontzettend veel aan de behandeling gehad. De stress zat me al maanden hoog, maar dit heeft me geholpen om voor eens en voor altijd bepaalde stappen te nemen.

Bhavna