was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Utrecht

Jouw Psycholoog in Utrecht
Direct geholpen, professionele
begeleiding, goed resultaat.

Psycholoog Utrecht

In Utrecht werken we met onderstaande psycholoog

Robert Kerling

Heeft psychologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Na zijn studie heeft hij zich gecertificeerd in de persoonlijkheidspsychologie en behandelt met dit model burn-outs en stressgerelateerde klachten. Tevens wordt dit model gebruikt om mensen te herleiden naar hun kern, waardoor ze weer de energie ervaren die bij ze past. Daarnaast heeft hij ervaring met het behandelen van psychosomatiek als bijvoorbeeld hyperaccusis.

De locatie van mijn praktijk is:

Oorsprongpark 7
3581 ET  Utrecht

Het is voor mij belangrijk dat je effectief geholpen wordt. Dat je snel bij mij terecht kunt, is daar een onderdeel van. Daarom kun je meestal binnen vijf dagen een afspraak maken.

Als je wilt bellen om een afspraak te maken, kan dat op 0302271484. Als je me niet direct kunt bereiken, kun je een voicemail achterlaten. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Je kunt me ook mailen op robertkerling@depsycholoog.nl.

Ik reken 97,- euro per gesprek van een uur. Op psychologische dienstverlening zit geen BTW, dus dit is het volledige bedrag.

Het is niet mogelijk om de gesprekken vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar. Je kunt meer lezen over onze tarieven op de desbetreffende pagina.

Mensen kiezen over het algemeen voor mij omdat ik een ervaren psycholoog ben die hen snel te woord kan staan. Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren. Daarna reken ik een “no show” gelijk aan het reguliere tarief van 97,- euro.

Jessica Pyscholoog Utrecht

Als orthopedagoog heb ik veel ervaring met het behandelen van diverse problematieken bij kinderen en jongeren. De insteek van de behandeling is gericht op het kind, maar daarnaast begeleid ik ook ouders die vastlopen in de opvoeding of hulp zoeken voor hun eigen problemen.

Na mijn opleiding tot leerkracht wilde ik kinderen met individuele behoeftes beter begrijpen. Als orthopedagoog kan ik kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling en ouders helpen de draad weer op te pakken. De begeleiding wordt afgestemd op ieders specifieke situatie. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Bij deze behandelvorm leer je anderen tegen je problemen aan te kijken en leer je er anders mee om te gaan. Door mijn ervaring in diverse werkvelden kan ik problemen snel identificeren en beschik ik over diverse mogelijkheden om je verder te helpen.
Lees verder

Voor welke hulpvragen?

Wanneer de problemen blijven voortduren kan begeleiding voor het kind helpen. Ik help kinderen met druk en ongeremd gedrag, teruggetrokken gedrag, prikkelbaar gedrag, angstklachten en een gebrek aan zelfvertrouwen.
Hierbij houd ik rekening met de leeftijd, intelligentie en eventuele andere problemen die er spelen. Tevens kunnen ouders terecht met opvoedingsvragen of wanneer zij zelf hulp nodig hebben bij eigen problemen. Hierbij kan gedacht worden aan depressieve klachten, angstklachten, relatieproblemen of stress.

De locatie van mijn praktijk is:

Europalaan 400
3526 KS Utrecht
De praktijk is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren is gratis.

Na aanmelding kun je binnen 5 werkdagen starten. We beginnen met een intake om gezamenlijk de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op jou specifieke situatie.

Aanmelden kan via de mail op jessica@depsycholoog.nl. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Mocht je liever direct bellen dan kan dat op 0302273194, als ik in gesprek  ben kun je een boodschap achterlaten.

Het uurtarief is €97,- per gesprek (1 uur). Dit bedrag is inclusief btw. Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van tevoren. Daarna reken ik een “no show” gelijk aan het reguliere tarief van €97,-

Cliënten kiezen mij omdat ik oplossingsgericht werk en hou van aanpakken. Samen stellen we doelen op en gaan we direct starten. Daarbij kijk ik graag naar wat er wel goed gaat binnen je probleem en hoe we je eigen kwaliteiten kunnen versterken. Uiteindelijk is het proces wat je doormaakt het belangrijkst, want elke stap die je maakt is er 1

Problematiek

Depressie

Als je weinig interesse hebt in dingen, regelmatig somber bent, concentratieproblemen ervaart en soms het leven even niet meer ziet zitten.

Informatie Test

Angst

Angst is een emotie dat dient als een signaal om je lichaam klaar te maken voor gevaar. Bij een angststoornis heb je regelmatig last van deze gevoelens zonder aanwijsbare reden.

Informatie Test

Stress

Als de spanning en/of druk te hoog is opgelopen en je fysiek en psychisch niet meer in staat bent normaal te functioneren.

Informatie Test

Verslaving

Als je een sterke neiging hebt naar iets, waar je geen controle over kan krijgen. De psycholoog Utrecht helpt je om het heft in eigen handen te nemen.

Informatie

Slaapproblemen

Als je moeite hebt met inslapen, doorslapen of kampt met nachtmerries. Dit zorgt ervoor dat je overdag niet in staat bent om normaal te functioneren.

Informatie Test

Trauma

Als je in aanraking bent gekomen met een ingrijpende gebeurtenis, waarbij je onder andere last hebt gekregen van flashbacks en een gestrest gevoel ervaart.

Informatie

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk hier verder

Veelgelezen blogs:

psycholoog utrecht paniekaanvallen

Paniekaanvallen

Paniekstoornissen komen binnen onze praktijk veel voor en zijn goed te behandelen. Mensen met een paniekstoornis zijn erg gefocust op de lichamelijke sensaties, die veel angst oproepen. In dit artikel leggen we meer uit over de symptomen van paniek, mogelijke oorzaken en de behandelvormen.

psycholoog utrecht slaap

Niet kunnen slapen? Wel met deze methode!

Niet goed kunnen slapen zorgt onder andere voor een ellendig gevoel, waarnaast concentreren minder goed gaat en men vaak sneller geïrriteerd raakt. Dit is natuurlijk heel erg vervelend.  In dit artikel wordt besproken wat je zoal kunt doen om met slaapproblemen om te gaan en hoe je jouw slaapgedrag kan veranderen.

psycholoog utrecht karakter

Karaktereigenschappen? Wat zijn het en welke heb jij?

Bij de Psycholoog Utrecht besteden we veel aandacht aan je karaktereigenschappen. De omgeving, de cultuur en jouw overtuigingen kunnen jouw karakter beïnvloeden. Zo heb je een vijftal karaktereigenschappen die binnen de psychologie veel gebruikt worden, namelijk: extraversie, neuroticisme, openheid, altruïsme en consciëntieusheid.

Referenties van onze cliënten:

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Het is gewoon fijn als je zo snel terecht kunt. Ik zou De psycholoog Utrecht zeker aan anderen aanraden.

Genezen

★★★★★
5 5 1
Ik ben echt totaal van mijn klachten af. Wat een prettig gevoel zeg. Enorm bedankt!

Goed gesprek

★★★★★
5 5 1
Ik wilde eens met iemand praten over de manier waarop ik bepaalde dingen aanpak op mijn werk en in mijn relatie. Dat kon hier, ik hoefde niet per se een diagnose of zoiets te hebben. Erg prettig.

De Psycholoog

Oorsprongpark 7
3581 ET  Utrecht

mail: utrecht@depsycholoog.nl

© De Psycholoog