Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Utrecht

Jouw Psycholoog in Utrecht
Direct geholpen, professionele
begeleiding, goed resultaat.

Psycholoog Utrecht

In Utrecht werken we met onderstaande psycholoog

Robert Kerling

Heeft psychologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Na zijn studie heeft hij zich gecertificeerd in de persoonlijkheidspsychologie en behandelt met dit model burn-outs en stressgerelateerde klachten. Tevens wordt dit model gebruikt om mensen te herleiden naar hun kern, waardoor ze weer de energie ervaren die bij ze past. Daarnaast heeft hij ervaring met het behandelen van psychosomatiek als bijvoorbeeld hyperaccusis.

De locatie van mijn praktijk is:

Oorsprongpark 7
3581 ET  Utrecht

Het is voor mij belangrijk dat je effectief geholpen wordt. Dat je snel bij mij terecht kunt, is daar een onderdeel van. Daarom kun je meestal binnen vijf dagen een afspraak maken.

Als je wilt bellen om een afspraak te maken, kan dat op 0853037848. Als je me niet direct kunt bereiken, kun je een voicemail achterlaten. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Je kunt me ook mailen op robertkerling@depsycholoog.nl.

Ik reken 97,- euro per gesprek van een uur. Op psychologische dienstverlening zit geen BTW, dus dit is het volledige bedrag.

Het is niet mogelijk om de gesprekken vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar. Je kunt meer lezen over onze tarieven op de desbetreffende pagina.

Mensen kiezen over het algemeen voor mij omdat ik een ervaren psycholoog ben die hen snel te woord kan staan. Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren. Daarna reken ik een “no show” gelijk aan het reguliere tarief van 97,- euro.

Problematiek

Depressie

Als je weinig interesse hebt in dingen, regelmatig somber bent, concentratieproblemen ervaart en soms het leven even niet meer ziet zitten.

Informatie Test

Angst

Angst is een emotie dat dient als een signaal om je lichaam klaar te maken voor gevaar. Bij een angststoornis heb je regelmatig last van deze gevoelens zonder aanwijsbare reden.

Informatie Test

Stress

Als de spanning en/of druk te hoog is opgelopen en je fysiek en psychisch niet meer in staat bent normaal te functioneren.

Informatie Test

Verslaving

Als je een sterke neiging hebt naar iets, waar je geen controle over kan krijgen. De psycholoog Utrecht helpt je om het heft in eigen handen te nemen.

Informatie

Slaapproblemen

Als je moeite hebt met inslapen, doorslapen of kampt met nachtmerries. Dit zorgt ervoor dat je overdag niet in staat bent om normaal te functioneren.

Informatie Test

Trauma

Als je in aanraking bent gekomen met een ingrijpende gebeurtenis, waarbij je onder andere last hebt gekregen van flashbacks en een gestrest gevoel ervaart.

Informatie

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk hier verder

Veelgelezen blogs:

psycholoog utrecht paniekaanvallen

Paniekaanvallen

Paniekstoornissen komen binnen onze praktijk veel voor en zijn goed te behandelen. Mensen met een paniekstoornis zijn erg gefocust op de lichamelijke sensaties, die veel angst oproepen. In dit artikel leggen we meer uit over de symptomen van paniek, mogelijke oorzaken en de behandelvormen.

psycholoog utrecht slaap

Niet kunnen slapen? Wel met deze methode!

Niet goed kunnen slapen zorgt onder andere voor een ellendig gevoel, waarnaast concentreren minder goed gaat en men vaak sneller geïrriteerd raakt. Dit is natuurlijk heel erg vervelend.  In dit artikel wordt besproken wat je zoal kunt doen om met slaapproblemen om te gaan en hoe je jouw slaapgedrag kan veranderen.

psycholoog utrecht karakter

Karaktereigenschappen? Wat zijn het en welke heb jij?

Bij de Psycholoog Utrecht besteden we veel aandacht aan je karaktereigenschappen. De omgeving, de cultuur en jouw overtuigingen kunnen jouw karakter beïnvloeden. Zo heb je een vijftal karaktereigenschappen die binnen de psychologie veel gebruikt worden, namelijk: extraversie, neuroticisme, openheid, altruïsme en consciëntieusheid.

Referenties van onze cliënten:

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”utrecht”]

De Psycholoog

Oorsprongpark 7
3581 ET  Utrecht

mail: utrecht@depsycholoog.nl

© De Psycholoog