was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Utrecht

Uw Psycholoog in Utrecht
Direct geholpen, professionele
begeleiding, goed resultaat.

Psycholoog Utrecht

De Psycholoog Utrecht is een praktijk die behandelingen doet in de basis-GGZ. Wij behandelen trauma’s, depressie, angststoornissen en paniekaanvallen. Onze psychologen hebben allemaal de GZ-opleiding gedaan. Dat verzekert u kwaliteit en zorgt er ook voor dat de behandeling vergoed wordt.

Wij streven ernaar om het intakegesprek te laten plaatsvinden binnen vijf werkdagen. Voor een gesprek kun je bellen op: 0302271484. Als je belt wordt je altijd door een psycholoog te woord gestaan.

De Psycholoog Utrecht is gevestigd op de Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET  te Utrecht

de psycholoog utrecht locatie

Aanmelden

Als je nu contact opneemt, kun je meestal binnen vijf werkdagen al voor een intakegesprek bij De Psycholoog Utrecht terecht. Vaak is er zelfs al eerder een mogelijkheid.

Voor een aanmelding kun je het formulier op deze pagina invullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bereiken door te bellen op 0302271484. of te mailen naar office@depsycholoog.nl

We streven ernaar om je aanmelding zo snel en soepel als mogelijk te doen verlopen. Als blijkt dat wij je niet de zorg kunnen bieden die je nodig hebt, verwijzen we je door naar een partij waar je wel terecht kunt.

Doorverwijzen naar De Psycholoog Utrecht

De Psycholoog Utrecht biedt begeleiding in de Generalistische Basis GGZ. Veelvoorkomende klachten die we behandelen hebben te maken met depressie, angst, stress, trauma en verslaving.

Wij behandelen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, aangevuld met methoden en technieken uit de positieve psychologie. Wij willen therapie een ervaring maken die niet alleen problemen verhelpt, maar ook inspireert tot verdere persoonlijke ontwikkeling.

Voor het aanmelden van een cliënt  kunt u altijd contact opnemen.

“Direct de juiste behandeling, dat is wat je zoekt.”

Ben jij iemand of ken je iemand die op zelfstandige basis verwijzingen van de psycholoog wilt oppakken in Utrecht dan horen we graag van je. Voor meer informatie neem contact op met info@depsycholoog.nl of bel op 06-42154177.

Problematiek

Depressie

Als je weinig interesse hebt in dingen, regelmatig somber bent, concentratieproblemen ervaart en soms het leven even niet meer ziet zitten.

Informatie Test

Angst

Angst is een emotie dat dient als een signaal om je lichaam klaar te maken voor gevaar. Bij een angststoornis heb je regelmatig last van deze gevoelens zonder aanwijsbare reden.

Informatie Test

Stress

Als de spanning en/of druk te hoog is opgelopen en je fysiek en psychisch niet meer in staat bent normaal te functioneren.

Informatie Test

Verslaving

Als je een sterke neiging hebt naar iets, waar je geen controle over kan krijgen. De psycholoog Utrecht helpt je om het heft in eigen handen te nemen.

Informatie

Slaapproblemen

Als je moeite hebt met inslapen, doorslapen of kampt met nachtmerries. Dit zorgt ervoor dat je overdag niet in staat bent om normaal te functioneren.

Informatie Test

Trauma

Als je in aanraking bent gekomen met een ingrijpende gebeurtenis, waarbij je onder andere last hebt gekregen van flashbacks en een gestrest gevoel ervaart.

Informatie

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk hier verder

Veelgelezen blogs:

psycholoog utrecht paniekaanvallen

Paniekaanvallen

Paniekstoornissen komen binnen onze praktijk veel voor en zijn goed te behandelen. Mensen met een paniekstoornis zijn erg gefocust op de lichamelijke sensaties, die veel angst oproepen. In dit artikel leggen we meer uit over de symptomen van paniek, mogelijke oorzaken en de behandelvormen.

psycholoog utrecht slaap

Niet kunnen slapen? Wel met deze methode!

Niet goed kunnen slapen zorgt onder andere voor een ellendig gevoel, waarnaast concentreren minder goed gaat en men vaak sneller geïrriteerd raakt. Dit is natuurlijk heel erg vervelend.  In dit artikel wordt besproken wat je zoal kunt doen om met slaapproblemen om te gaan en hoe je jouw slaapgedrag kan veranderen.

psycholoog utrecht karakter

Karaktereigenschappen? Wat zijn het en welke heb jij?

Bij de Psycholoog Utrecht besteden we veel aandacht aan je karaktereigenschappen. De omgeving, de cultuur en jouw overtuigingen kunnen jouw karakter beïnvloeden. Zo heb je een vijftal karaktereigenschappen die binnen de psychologie veel gebruikt worden, namelijk: extraversie, neuroticisme, openheid, altruïsme en consciëntieusheid.

Emotionele verwaarlozing

Emotionele verwaarlozing

By | psych | No Comments
Emotionele verwaarlozing is een van de meest voorkomende vormen van kindermishandeling. Net als andere soorten van kindermishandeling kan emotionele verwaarlozing ernstige en langdurige gevolgen hebben. Dit artikel behandelt wat kindermishandeling...
Read More

Koudwatervrees

By | Angst | No Comments

Hoe je koudwatervrees kan overwinnen als ondernemer Ondernemers worden als zij een bedrijf willen beginnen weleens geconfronteerd met koudwatervrees. In deze blog lees je wat dit fenomeen is, welke praktijkvoorbeelden…

Read More

Echt goed geholpen. Heel erg bedankt!

Achmed

Het is gewoon fijn als je zo snel terecht kunt. De andere prakijk had een wachtlijst van 4 maanden, bij jullie kon ik binnen een week op gesprek. Ik zou anderen zeker de Psycholoog Utrecht aanraden.

Anoniem

Ik ben echt totaal van mijn klachten af. Wat een prettig gevoel zeg! Enorm bedankt!

Hein de Zoon

De Psycholoog

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

tel: 0302271484
mail: utrecht@depsycholoog.nl

 

© De Psycholoog