was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Rotterdam

Jouw psycholoog in Rotterdam
snel een ervaren GZ-psycholoog
bij jou in de buurt.

De Psycholoog Rotterdam

De Psycholoog Rotterdam is een psychologenpraktijk in de Basis GGZ. Wij behandelen problematiek als depressie, angst, stress en trauma. Onze psychologen zijn opgeleid als GZ-psycholoog. De behandeling wordt dan ook vergoed door de zorgverzekeraar.

Je kunt binnen vijf werkdagen bij ons terecht als je nu belt. Dat kun je doen op: 0103073655. Wij staan je graag te woord. Je krijgt altijd iemand aan de telefoon die opgeleid is als psycholoog.

“Jij wilt toch ook graag snel geholpen worden?”

Ben jij iemand of ken je iemand die op zelfstandige basis verwijzingen van de psycholoog wilt oppakken in Rotterdam dan horen we graag van je. Voor meer informatie neem contact op met info@depsycholoog.nl of bel op 06-42154177.

Klachten

Depressie

Weinig energie hebben, regelmatig en langdurig neerslachtige gevoelens hebben en daar moeilijk uit kunnen komen.

Meer informatie Depressie test

Angst

Angst kan vele vormen hebben. Van continu piekeren tot heftige angst voor één specifieke situatie. Van vliegangst tot pleinvrees.

Meer informatie Angst test

Verslaving

Geen weerstand meer kunnen aan je impulsen. Continue bezig zijn met je verslaving en er niet meer mee kunnen stoppen.

Meer informatie

Slaapproblemen

Niet in slaap kunnen vallen of juist midden in de nacht weer wakker worden. Nachtmerries hebben of andere ongemakken tijdens de slaap.

Meer informatie Slaap test

Stress

Stress is een voortdurende lichamelijke activiteit in reactie op stressoren uit je omgeving. Dit kan voor lichamelijke en psychologische klachten zorgen.

Meer informatie Stress Test

Trauma

Als je iets enorm vervelends overkomt, kan dat je nog lang achterna zitten. De psycholoog Rotterdam helpt je het trauma te verwerken.

Meer informatie

Heb je last van andere klachten? Kijk dan op deze pagina

Wij Schrijven over verschillende psychologische onderwerpen op ons blog:

De Psycholoog Rotterdam

Depressie behandeling – een totaaloverzicht

Er zijn verschillende vormen van depressie en dus ook verschillende soorten behandelingen. Wat voor de een werkt hoeft niet per se voor de ander te werken. Samen met de de psycholoog rotterdam ga je na welke behandeling het beste bij jou past. In dit artikel lees je over de verschillende behandelingen voor depressie.

jouw psycholoog rotterdam

Blozen en sociale angst

Bloosangst (angst om te blozen) is iets wat we veel terugzien in de praktijk. Vaak is dit niet de aanmeldklacht, maar blijkt wanneer de psycholoog doorvraagt een van de dingen te zijn waar mensen mee worstelen die leiden aan een sociale fobie. In dit artikelen leggen we je uit wat blozen precies is en hoe je jouw angst over blozen kwijt kan raken.

psycholoog rotterdam centrum

Niet iedereen hoeft je aardig te vinden

De meeste mensen willen vaak aardig gevonden worden en als iemand je niet aardig vindt, wordt de oorzaak hiervan vaak bij jezelf gezocht. Echter, psychologen vinden dat dit is een van de meest onhandige overtuiging is die je in je leven kunt hebben.

Koudwatervrees

By | Angst | No Comments

Hoe je koudwatervrees kan overwinnen als ondernemer Ondernemers worden als zij een bedrijf willen beginnen weleens geconfronteerd met koudwatervrees. In deze blog lees je wat dit fenomeen is, welke praktijkvoorbeelden…

Read More

De behandeling heeft echt goed geholpen. Ik had me nooit kunnen voorstellen hoe effectief EMDR zou zijn.

Sarah

Bedankt voor jullie goede hulp. Ik stond op een wachtlijst van drie maanden, maar bij jullie was de behandeling binnen die tijd al afgerond.

Michael B.

De behandeling bij De psycholoog Rotterdam heeft echt gewerkt. Ik heb zo nu en dan nog wel eens gevoelens van paniek, maar ze zijn veel beter te hanteren.

Monique