Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Rotterdam

Jouw psycholoog in Rotterdam
snel een ervaren psycholoog
bij jou in de buurt.

De Psycholoog Rotterdam

Robert Kerling

Ik heb mijn studie psychologie afgerond in Leiden. Na mijn studie heb ik een brede ervaring opgedaan binnen allerlei sectoren. Specialismen van me zijn slaapproblemen, zogenaamde “levensproblemen”, stress en angst.

Als onderdeel van mijn behandeling laat ik je altijd een persoonlijkheidsvragenlijst afnemen. Op basis daarvan krijg jij direct beter inzicht in je handelen en weet ik beter waar ik op moet letten in de behandeling.

Cliënten omschrijven me als recht-door-zee en oplossingsgericht. Trajecten zijn over het algemeen kort en krachtig en brengen direct resultaat. Schroom niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden voor een behandeling door te nemen.

psycholoog rotterdamMijn praktijk is gevestigd op:

Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam

De praktijk is op loopafstand van Centraal Station gevestigd en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

 

Wanneer je nu problemen ervaart, wil je daar waarschijnijk zo snel mogelijk vanaf. Dat begrijp ik heel goed. Ik onderscheid me dan ook van reguliere psychologenpraktijk in dat je direct bij mij terecht kan. Binnen vijf dagen kun je bij mij terecht.

Wanneer je een afspraak wilt maken, is het handig om te bellen op 0853037848. Als je me niet direct kunt bereiken, kun je een voicemail achterlaten. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Je kunt me ook mailen op info@depsycholoog.nl.

Mijn tarief is 97,- euro per gesprek van een uur.

Hou er rekening mee dat deze kosten niet vergoed worden door de zorgverzekering. Je kunt meer lezen over onze tarieven op de desbetreffende pagina.

Mensen kiezen over het algemeen voor mij omdat ik een ervaren psycholoog ben die hen snel te woord kan staan. Bovendien heb ik een brede ervaring binnen de psychologie en het bedrijfsleven.

Klachten

Depressie

Weinig energie hebben, regelmatig en langdurig neerslachtige gevoelens hebben en daar moeilijk uit kunnen komen.

Meer informatie Depressie test

Angst

Angst kan vele vormen hebben. Van continu piekeren tot heftige angst voor één specifieke situatie. Van vliegangst tot pleinvrees. In Zuid-Holland zijn wij de expert op dit gebied.

Meer informatie

Verslaving

Geen weerstand meer kunnen aan je impulsen. Continue bezig zijn met je verslaving en er niet meer mee kunnen stoppen.

Meer informatie

Slaapproblemen

Niet in slaap kunnen vallen of juist midden in de nacht weer wakker worden. Nachtmerries hebben of andere ongemakken tijdens de slaap.

Meer informatie Slaap test

Stress

Stress is een voortdurende lichamelijke activiteit in reactie op stressoren uit je omgeving. Dit kan voor lichamelijke en psychologische klachten zorgen.

Meer informatie Stress Test

Trauma

Als je iets enorm vervelends overkomt, kan dat je nog lang achterna zitten. De psycholoog Rotterdam helpt je het trauma te verwerken.

Meer informatie

Heb je last van andere klachten? Kijk dan op deze pagina

Wij Schrijven over verschillende psychologische onderwerpen op ons blog:

De Psycholoog Rotterdam

Depressie behandeling – een totaaloverzicht

Er zijn verschillende vormen van depressie en dus ook verschillende soorten behandelingen. Wat voor de een werkt hoeft niet per se voor de ander te werken. Samen met de de psycholoog rotterdam ga je na welke behandeling het beste bij jou past. In dit artikel lees je over de verschillende behandelingen voor depressie.

jouw psycholoog rotterdam

Blozen en sociale angst

Bloosangst (angst om te blozen) is iets wat we veel terugzien in de praktijk. Vaak is dit niet de aanmeldklacht, maar blijkt wanneer een therapeut doorvraagt een van de dingen te zijn waar mensen mee worstelen die leiden aan een sociale fobie. In dit artikelen leggen we je uit wat blozen precies is en hoe je jouw angst over blozen kwijt kan raken.

psycholoog rotterdam centrum

Niet iedereen hoeft je aardig te vinden

De meeste mensen willen vaak aardig gevonden worden en als iemand je niet aardig vindt, wordt de oorzaak hiervan vaak bij jezelf gezocht. Echter, behandelaren vinden dat dit is een van de meest onhandige overtuiging is die je in je leven kunt hebben.

Referenties De Psycholoog Rotterdam

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”rotterdam”]

Aan de slag

Waarschijnlijk ga je niet dagelijks naar de psycholoog. Dat is met de meeste van onze klanten het geval. We hebben dan ook gezien dat mensen het fijn vinden om precies te weten wat hun staat te wachten.

Je kunt je traject bij depsycholoog.nl opdelen in verschillende stappen. De eerste stap is altijd de aanmelding. Je kunt op onze site een psycholoog uitkiezen en deze direct opbellen of een mail sturen. Je kunt ook contact opnemen via de contactpagina, wij zoeken dan een psycholoog voor je uit.

Bij de eerste afspraak ga je met je psycholoog kijken wat er precies aan scheelt. Veel voorkomende klachten die we behandelen zijn:

  • Stressklachten
  • Depressie
  • Angststoornissen
  • Slaapproblemen

Ook andere klachten behandelen we echter, we hebben voor bijna elke klacht wel een gespecialiseerde psycholoog.

Behalve de diagnose, bespreek je ook het behandelplan met je therapeut. Dit zorgt er voor dat je precies weet waar je aan toe bent. Je kunt hier ook aangeven wat voor jou wel goed voelt en wat niet.

A

Als je deze stappen eenmaal gedaan hebt, gaat de daadwerkelijke behandeling beginnen. Over het algemeen zijn onze trajecten vrij snel. In 85% van de gevallen ben je er binnen vijf gesprekken weer bovenop. Gesprekken kunnen plaatsvinden in de gesprekskamer, maar worden ook vaak gehouden via Skype.

Aan het eind van het traject doe je het afsluitende gesprek. Hier wordt een terugvalpreventieplan gemaakt om er voor te zorgen dat je voorbereid bent op een terugval en hier ook goed mee om kan gaan.

Het traject bestaat dus uit de volgende stappen:

  1. Aanmelden psycholoog
  2. Intakegesprek
  3. Behandeltraject
  4. Afsluitend gesprek

Je maakt met je psycholoog afspraken over de betaling, vaak wordt dit direct na elk gesprek geregeld. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Heb je na aanleiding van dit stuk toch nog vragen over het traject. Neem dan gerust contact op. Je kunt via deze pagina een bericht achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.