was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Eindhoven

Jouw Psycholoog in Eindhoven
Snelle resultaten met professionele hulp
Binnen vijf werkdagen geholpen.

De Psycholoog Eindhoven

De Psycholoog Eindhoven is een psychologencollectief in de Basis GGZ. Wij behandelen klachten als depressie, angststoornissen, burnout en ptss. Wij werken alleen maar met GZ-psychologen. Alle zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) onze behandelingen.

Wanneer je vandaag belt, kunnen we binnen vijf werkdagen een gesprek voor je inplannen. Voor een afspraak kun je ons bereiken op: 0403046009. Je krijgt altijd een in de psychologie opgeleide medewerker aan de lijn als je belt.

“Gewoon goede zorg, dat is wat we bieden”

Behandelaren gezocht in o.a. Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Den Haag.

Wij zijn per direct op zoek naar een GZ psycholoog of een zelfstandig behandelend basispsycholoog. Ben jij iemand of ken je iemand die op zelfstandige basis verwijzingen van de psycholoog wilt oppakken in Eindhoven dan horen we graag van je. Voor meer informatie neem contact op met info@depsycholoog.nl of bel op 06-42154177.

Klachten

Depressie

Je veelal somber voelen, waarnaast klachten als verminderde eetlust, slaap- en concentratieproblemen en vermoeidheid zoal voorkomt. Wij helpen je bij het verminderen van deze klachten.

Lees verder Test jezelf

Angst

Angst is in eerste instantie handig bij gevaar. Echter kan angst ook zorgen voor disfunctioneren. Er zijn diverse soorten angst en wij helpen je verschillende angsten te overwinnen.

Lees verder Test jezelf

Stress

Mensen met stress ervaren veel lichamelijke symptomen, waardoor ze niet meer in staat zijn om te werken. De psycholoog Eindhoven helpt met de behandeling.

Lees verder Test jezelf

Verslaving

Er is sprake van een sterke behoefte naar iets, waarbij je zelf geen tot weinig controle hebt over dit impulsgedrag. Er zijn diverse verslavingen en wij proberen dit gedrag bij jou af te leren.

Lees verder

Slaapproblemen

Als het je niet lukt om in slaap te vallen of wanneer je een aantal keer per nacht wakker wordt. Daarbij kan je last hebben van nachtmerries. Allemaal kenmerken van slaapproblemen.

Lees verder Test jezelf

Trauma

Naar aanleiding van een ingrijpende ervaring kun je last krijgen van flashbacks en daardoor niet meer normaal functioneren. Wij helpen je met je verwerking.

Lees verder

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk hier verder

Veelgelezen blogs:

ontspanningsoefeningen

Ontspanningsoefeningen

Niet iedereen kan zich makkelijk ontspannen en daarnaast haalt iedereen zijn ontspanning ergens anders uit, zoals sporten of koken. Bij De Psycholoog Eindhoven gebruiken we daarom een aantal ontspanningsoefeningen die effect hebben op de behandeling tegen bepaalde angstklachten, evenals voor stressgerelateerde problemen.

psycholoog eindhoven

Overspannen? Lees er hier alles over.

In dit artikel worden de termen stress, burnout en overspannen besproken. Er wordt eveneens gekeken naar de meest voorkomende symptomen bij deze klachten. Ook kun je hier vinden hoe je deze klachten het best kan aanpakken.

Verlatingsangst

Verlatingsangst

Verlatingsangst komt veel voor bij kinderen, maar is ook aangetoond bij volwassenen. Het woord zegt het al: angst om verlaten te worden door mensen waar je aan gehecht bent. In dit artikel wordt onder andere gekeken naar de oorzaken en de mogelijke behandelingen.

Koudwatervrees

By | Angst | No Comments

Hoe je koudwatervrees kan overwinnen als ondernemer Ondernemers worden als zij een bedrijf willen beginnen weleens geconfronteerd met koudwatervrees. In deze blog lees je wat dit fenomeen is, welke praktijkvoorbeelden…

Read More
Emotionele verwaarlozing

Emotionele verwaarlozing

By | psych | No Comments
Emotionele verwaarlozing is een van de meest voorkomende vormen van kindermishandeling. Net als andere soorten van kindermishandeling kan emotionele verwaarlozing ernstige en langdurige gevolgen hebben. Dit artikel behandelt wat kindermishandeling...
Read More

De aanpak van stressproblemen paste perfect bij mij. Ik ben blijven doorwerken en tijdens het werk een stuk opgeschoten met mijn gevoelens van stress.

Annelies

De Psycholoog Eindhoven was voor mij de perfecte partij. Ik werd binnen 1 dag al geholpen (!) en ook nog op een professionele manier. Heel prettig om mee te maken!

Anoniem

Vriendelijk bedankt voor jullie hulp. Mijn angstaanvallen zijn onder controle, ik voel me zo een stuk meer ontspannen.

Richard van der V.