Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Maastricht

Goede Psycholoog in Maastricht
Geen wachttijd, direct aan de slag
Je kunt met elk probleem bij ons terecht

Psycholoog Maastricht

In Maastricht kun je in gesprek met de onderstaande behandelaren:

Aandoeningen

Traumatische ervaringen

Een ongeluk, een bijna dood-ervaring of een andere heftige ervaring kan er voor zorgen dat je nog lang last hebt. De Psycholoog Maastricht helpt je om hier beter mee om te gaan.

Lees verder

Depressiviteit

Als je last hebt van een depressie kan het lijken alsof er geen licht meer brand aan het einde van de tunnel. Een goede psycholoog kan je helpen om hier verandering in aan te brengen zodat je weer hoop en energie krijgt.

Lees verder

Verslavingen

Drink je iets meer dan je zou willen? Of heb je een gewoonte waar je vanaf wil. Wij helpen je om je gedrag te veranderen en je impulsen onder controle te krijgen.

Lees verder

Slapeloosheid

Is je energieniveau onder de maat omdat je simpelweg te weinig slaapt? Wij kunnen je helpen om weer een gezond slaapritme te vinden zodat je beter presteert.

Informatie

Angsten en Fobieën

We zijn allemaal wel eens bang, maar sommige angsten staan je presteren echt in de weg. Gelukkig is angst goed te behandelen als je het goed aanpakt. Een therapeut kan je helpen.

Lees verder

Stress en Burnout

De Psycholoog Maastricht helpt je om beter met de stress in je leven om te gaan. Geen stress hebben is niet gezond, maar het moet je leven niet gaan overheersen.

Informatie

Andere mensen lazen deze artikelen:

Psycholoog Maastricht

ADD, wat is dat?

ADD staat voor attention Deficit Disorder. Dat geeft al ongeveer aan waar het over gaat. In dit artikel gaan we nog veel uitgebreider in op de definitie van ADD, hoe je het kunt herkennen en wat je er tegen kunt doen. Tot slot gaan we in op de verschillen tussen ADHD en ADD.

psycholoog maastricht emoties

Emoties

Iedereen heeft emoties, maar niet iedereen heeft er evenveel contact mee. In dit artikel beschrijven we uitgebreid welke soorten emoties er zijn en welk doel ze dienen. Daarnaast beschrijven we hoe je beter met je gevoelens om kunt gaan zodat je ze beter onder controle kunt houden.

dwanggedachten psycholoog maastricht

Dwanggedachten

Soms lijkt het er op dat je je gedachten niet meer onder contorle hebt. Ze blijven maar malen in je hoofd en de uitknop is maar moeilijk te vinden. Gelukkig hebben we tegenwoordig verschillende goede technieken om deze dwanggedachten tegen te gaan.

Wat cliënten zeggen over De Psycholoog Maastricht:

Ik was al een tijd overspannen en was nu echt toe aan behandeling. Wilde niet vijf weken wachten en kon hier dezelfde week nog terecht. Echt heel fijn!

Frederik

Ik heb zoveel gehad aan de gesprekken. De sfeer was heel ontspannen, maar toch voelde ik dat we steeds stappen hebben gezet. Aan het eind van het traject kon ik een stuk beter met mijn Trauma omgaan. Die EMDR werkt echt!

Ans

Het fijne aan De Psycholoog Maastricht was dat het echt een persoonlijke benadering is. Je wordt gezien voor wie je bent en bent niet de 7e client die dag. Dat voelde heel goed.

Muhammad