was successfully added to your cart.
 

De Psycholoog Groningen

Jouw psycholoog in Groningen
Direct geholpen: zonder wachttijd
Voor al je vragen, klachten en problemen

Psycholoog Groningen

In Groningen werken we met onderstaande therapeut

Klachten

Angsten

Een angststoornis kan je leven echt overnemen. Maak daarom een afspraak bij een van onze psychologen om er vanaf te komen.

Informatie Test

Verslaving

De Psycholoog Groningen biedt professionele ondersteuning bij diverse verslavingen. Denk hierbij aan een alcohol- of drugsverslaving, maar ook aan gedragsverslavingen.

Informatie

Depressie

Als je depressief bent, voel je je langere tijd somber, moe, neerslachtig en prikkelbaar. Een goede behandelaar helpt je van jouw depressie af te komen.

Informatie Test

Stress

Ben je gestrest of heb je een burn-out? Dan helpen wij je graag je stressniveau te verlagen, voor de lange termijn.

Informatie

Trauma

Een traumatische gebeurtenis kan nog jaren in je hoofd blijven zitten. Wij helpen je met de verwerking van jouw trauma.

Informatie

Slaapproblemen

Voel je je altijd moe en lusteloos, simpelweg omdat je nooit goed kunt slapen? Dan helpen wij je van je slaapproblemen af te komen.

Informatie

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk op deze pagina voor meer informatie

Populaire blogartikelen:

Hoogtevrees! Wat nu?

Hoogtevrees is een fobie. Alle fobieën zijn behandelbaar. Dit betekent dat je, met de hulp van een ervaren psycholoog, van jouw hoogtevrees af kunt komen. Zeker als je hoogtevrees je flink in de weg zit in het dagelijks leven, raden wij je aan je te verdiepen in onze hoogtevrees behandeling

Karaktereigenschappen

Iedereen is uniek. Dit komt omdat iedereen een ander karakter heeft, met unieke karaktereigenschappen. Maar wat is een karakter eigenlijk en hoe ziet jouw psyche eruit? In dit artikel helpt De Psycholoog Groningen je om hier een duidelijk beeld van te krijgen

Introvert of Extravert

Ben je introvert, dan blijf je het liefst een beetje op de achtergrond. Dit is prima, maar wat als je jouw eigen introversie niet zo goed begrijpt? Dan kan een gedragsdeskundige je helpen meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid. Heb je meer inzicht in je persoonlijkheid, dan kun je beter begrijpen waarom je doet wat je doet.

Wat cliënten zeggen over De Psycholoog Groningen:

Behandeling Depressie

★★★★★
5 5 1
Echt heel goed geholpen, mijn complimenten.

Snel!

★★★★★
5 5 1
Heel fijn dat ik zo snel terecht kon. Bij een grote instelling moest ik 3 maanden wachten, hier kon ik in 2 dagen terecht. Echt top.

Prettige Plek

★★★★★
5 5 1
De vestiging van De Psycholoog Groningen zit perfect mooi in de binnenstand. Ik vond het een prettige plek voor een echt goed gesprek.

© De Psycholoog Groningen