Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Groningen

Jouw psycholoog in Groningen
Direct geholpen: zonder wachttijd
Voor al je vragen, klachten en problemen

Psycholoog Groningen

In Groningen werken we met onderstaande therapeut

Gijs Groot

Een psycholoog bezoeken is voor veel mensen nog wel even een drempeltje. Ik vind het belangrijk dat die drempel weg gaat. Het is niet nodig. En met mijn karaktereigenschappen lukt dat aardig. Ik heb een positieve instelling en geef niet snel op. Ik ben leergierig en niet tevreden met een half resultaat. Dat niet alles je aan komt vliegen in het leven weet ik uit eigen ervaring.

Ik durf wel te zeggen dat ik een stuk levenservaring bezit. Hierdoor kan ik me goed inleven in verschillende situaties en snap ik ook hoe je vast kunt lopen en wat dit met je doet.

Benieuwd naar mijn therapievormen? Ik ben gespecialiseerd in cognitieve therapie en ACT. Twee vormen die naadloos aansluiten op mijn visie. Vormen die je leren hoe je zelf je problemen aan kunt pakken en op kunt lossen. Het is mijn doel dat je je eigen therapeut wordt. Daarvoor ga ik, als jij wilt, verder dan gebruikelijk. Dat wil zeggen dat we niet alleen gaan kijken hoe we je huidige klachten kunnen verminderen maar dat je leert hoe je soortgelijke klachten in de toekomst zelf kunt oplossen/voorkomen.

Mijn praktijk is gevestigd op:

Zuiderpark 20,
9724 AH Groningen

op loopafstand van het station. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

In bijna alle gevallen kan ik binnen vijf werkdagen een afspraak met je inplannen. Uiteraard is dit ook afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Wanneer je wilt afspreken, kun je het best bellen op 0853037848. Omdat ik vaak in gesprek ben, kan het zo maar zijn dat ik niet opneem. Je kunt dan een voicemail inspreken en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Wanneer je liever contact opneemt via de email, kan dat ook Ik ben bereikbaar op gijs@depsycholoog.nl. Ook dan bel ik je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Mijn tarief is € 97,- per gesprek van een uur. Dit is vrijgesteld van BTW en dus het hele bedrag. Ik heb er voor gekozen om geen contract met de zorgverzekeraars aan te gaan, mijn behandeling wordt dus niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In de praktijk kun je contant afrekenen of ik kan een betaalverzoek naar je sturen. Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren. Daarna reken ik het reguliere tarief want ik kan op dat moment dan geen nieuwe afspraak meer plannen.

Cliënten kiezen voor mij in verband met mijn specifieke expertise, omdat ze snel bij me terecht kunnen en vanwege mijn positieve insteek.

Klachten

Angsten

Een angststoornis kan je leven echt overnemen. Maak daarom een afspraak bij een van onze psychologen om er vanaf te komen.

Informatie Test

Verslaving

De Psycholoog Groningen biedt professionele ondersteuning bij diverse verslavingen. Denk hierbij aan een alcohol- of drugsverslaving, maar ook aan gedragsverslavingen.

Informatie

Depressie

Als je depressief bent, voel je je langere tijd somber, moe, neerslachtig en prikkelbaar. Een goede behandelaar helpt je van jouw depressie af te komen.

Informatie Test

Stress

Ben je gestrest of heb je een burn-out? Dan helpen wij je graag je stressniveau te verlagen, voor de lange termijn.

Informatie

Trauma

Een traumatische gebeurtenis kan nog jaren in je hoofd blijven zitten. Wij helpen je met de verwerking van jouw trauma.

Informatie

Slaapproblemen

Voel je je altijd moe en lusteloos, simpelweg omdat je nooit goed kunt slapen? Dan helpen wij je van je slaapproblemen af te komen.

Informatie

Staat jouw klacht er niet bij? Kijk op deze pagina voor meer informatie

Populaire blogartikelen:

Hoogtevrees! Wat nu?

Hoogtevrees is een fobie. Alle fobieën zijn behandelbaar. Dit betekent dat je, met de hulp van een ervaren psycholoog, van jouw hoogtevrees af kunt komen. Zeker als je hoogtevrees je flink in de weg zit in het dagelijks leven, raden wij je aan je te verdiepen in onze hoogtevrees behandeling

Karaktereigenschappen

Iedereen is uniek. Dit komt omdat iedereen een ander karakter heeft, met unieke karaktereigenschappen. Maar wat is een karakter eigenlijk en hoe ziet jouw psyche eruit? In dit artikel helpt De Psycholoog Groningen je om hier een duidelijk beeld van te krijgen

Introvert of Extravert

Ben je introvert, dan blijf je het liefst een beetje op de achtergrond. Dit is prima, maar wat als je jouw eigen introversie niet zo goed begrijpt? Dan kan een gedragsdeskundige je helpen meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid. Heb je meer inzicht in je persoonlijkheid, dan kun je beter begrijpen waarom je doet wat je doet.