Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Almere

Goede psycholoog in Almere
Altijd binnen 5 dagen geholpen
Zonder tussenkomst van de huisarts

De Psycholoog Almere

Hieronder vind je onze psychologen in Almere:

Aandoeningen die we behandelen:

Stress

Een behandelaar kan je helpen om beter om te gaan met de stress in je leven. Dat zorgt er voor dat je overspannenheid kan voorkomen. Wacht niet te lang met hulp zoeken voor je stressklachten.

Verder lezen

Verslaving

De Psycholoog Almere is specialist in gedragsverandering. Game je te vaak, wil je minderen met alcohol of stoppen met roken, wij staan je graag bij. Gedrag dat je al jarenlang hebt, hoef je niet nog jaren vol te houden.

Verder lezen

Angst

Angstklachten zijn zeer goed te behandelen. Wist je dat we een spinnenfobie al in drie uur kunnen genezen? Onze psychologen helpen je om angsten te doorbreken en het leven te lijden dat jij wilt.

Verder lezen

Depressie

Depressies komen bij heel veel mensen voor. 25% van de mensen heeft er in zijn leven wel eens last van. Als je er goede hulp bij zoekt, kun je hier veel sneller overheen komen en in de toekomst voorkomen dat het weer gebeurd.

Verder lezen

Trauma

Je hebt iets vreselijks meegemaakt en hebt nu last van angsten, herbelevingen en stress. Met de juiste behandeling kun je zeer snel van je trauma af zijn. Wij bieden EMDR om je hierbij te ondersteunen.

Verder lezen

Slaapklachten

Urenlang wakker liggen of midden in de nacht al weer wakker schieten en niet kunnen doorslapen. Welke slaapklachten je ook hebt, de psycholoog Almere kan je helpen.

Verder lezen

Populaire posts:

Psycholoog Almere

Hyperventilatie

Helaas wordt hyperventilatie nog steeds gezien als een medisch probleem dat je kunt verhelpen door anders of beter te ademen. Het gaat hier echter puur om een psychologisch probleem waarbij je vooral angstig bent voor je eigen angst. In dit artikel leggen we uit hoe je hier mee om kunt gaan.

Niet kunnen slapen

Veel mensen hebben last van slapeloosheid, terwijl dit betrekkelijk goed te behandelen is. In dit artikel zetten we uiteen waarom je last hebt van slapeloosheid en wat je er aan kunt doen. Bij de Psycholoog Almere hebben we een specialist op dit gebied die je graag helpt.

psycholoog almere stemmingsstoornis

Stemmingsstoornis

We kennen allemaal de depressie, maar er zijn nog veel meer varianten van stemmingsstoornissen. In dit artikel leggen we uit welke soorten stemmingsstoornissen er zijn, hoe ze ontstaan en hoe je er beter mee om kunt gaan.