Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Apeldoorn

Een goede psycholoog in Apeldoorn
Snelle hulp: zonder wachttijden
Persoonlijke ondersteuning staat bij ons voorop

Psycholoog Apeldoorn

Kijk hieronder voor onze psychologen in Apeldoorn:


Ik ben inmiddels bijna 10 jaar werkzaam als psycholoog in verschillende instellingen. Daarnaast heb ik ook altijd mijn eigen praktijk naast mijn vaste baan gehad. Ik heb me de afgelopen jaren vooral bekwaamd in traumabehandeling middels EMDR en in Cognitieve Gedragstherapie. Ook gebruik ik technieken uit de ACT en COMET voor negatief zelfbeeld. Ik geloof in persoonlijke en doelgerichte hulpverlening. Het geeft me enorm veel energie en voldoening om te zien hoe een relatief kort traject in veel gevallen een wezenlijk verschil kan maken in iemands leven. Zeker voor EMDR geldt dat een paar sessies vaak een blijvende verandering teweeg kunnen brengen.

Lees verder

Voor welke hulpvragen

Ik ben gespecialiseerd in EMDR: mensen die last hebben van onverwerkte traumatische ervaringen zijn bij mij aan het goede adres. Dat kunnen eenmalige nare gebeurtenissen zijn zoals een verkeersongeval, maar dat kunnen ook meerdere relatief kleinere beschadigende gebeurtenissen zijn zoals pestervaringen. Verder behandel ik veel mensen met somberheid of depressieve klachten, met angsten, onzekerheid, stress en burnout klachten en dwangklachten.

Zowel kinderen en jongeren als volwassenen en ouderen help ik graag verder op hun weg naar een gezonder en gelukkiger toekomst.

De locatie van mijn praktijk is:

Wildekampseweg 82a
8191 BW in Wapenveld

De praktijk is goed bereikbaar per auto en parkeren is gratis.

Als je vandaag contact opneemt, kan ik meestal al binnen enkele dagen een afspraak inplannen. We bespreken dan samen waar je tegenaan loopt en waar je naartoe zou willen bewegen. Vervolgens maken we in overleg een plan hoe jij meteen stappen kunt gaan zetten richting je doel, en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

Via de mail ben ik het beste te bereiken. Mijn mailadres is anne@depsycholoog.nl. Ik zal je dan zo snel mogelijk terug mailen of bellen om een afspraak in te plannen. Mocht je liever meteen willen bellen dan kan dat op nummer 055 – 20 32 318 als ik in gesprek of bezig ben kan je een boodschap inspreken.

Mijn gesprekken worden in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekering. Vraag dat gerust na als je in behandeling wilt komen. Hou er rekening mee dat er altijd kosten komen kijken bij een intakegesprek.

Als je zelf betaalt is het tarief is € 97,- per gesprek (45-50min). Je kunt daar meer over vinden op onze pagina over vergoedingen. Je kunt in de praktijk contant afrekenen of betalen met de pin. Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren. Daarna reken ik een “no show” gelijk aan het reguliere tarief van € 97,- euro.

De meeste mensen vinden mij een prettige therapeut omdat ik betrokken en doeltreffend ben, invoelend en confronterend waar nodig. Ik weet goed aan te sluiten bij wat iemand nodig heeft.

Psychologische Klachten

Piekeren

Sommige mensen kunnen maar niet ophouden met piekeren. Ben jij ook continu aan het malen en heb je hier last van? Dan helpen wij je om de rust te vinden.

Lees meer

Zelfvertrouwen

Een laag zelfbeeld kan je echt in de weg zitten. Gelukkig kun je er zelf voor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt, met een psycholoog van De Psycholoog Apeldoorn.

Lees meer

Assertiviteit

Vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Dan is de kans groot dat je regelmatig over je eigen grenzen heen gaat, met veel stress tot gevolg. Wij helpen je assertiever te worden.

Lees meer

Burnout

Als je langere tijd stress ervaart, bijvoorbeeld op je werk, kun je een burnout krijgen. Een burnout moet altijd behandeld worden door een gecertificeerd psycholoog.

Lees meer

Existentiële vraagstukken

Waarom ben je op deze wereld? Wat moet je met het leven aan? Wat is de zin van het leven? Wij helpen je deze existentiële vraagstukken te beantwoorden.

Lees meer

Relatieproblemen

Voel je je niet gelukkig in je relatie? Dan hoef je jouw relatie niet direct te beëindigen. Met de relatietherapie van De Psycholoog Apeldoorn kun je jouw relatie mogelijk redden.

Lees meer

Artikelen van ons blog die veelgelezen zijn:

psycholoog apeldoorn hoogtevrees

Hoogtevrees genezen

Mensen die hoogtevrees hebben, worden angstig als ze zich op hoge hoogten bevinden. Heb jij zo veel last van hoogtevrees, dat je je beperkt voelt in je dagelijks leven? Dan is het goed om te weten dat je hier iets aan kunt doen. Een fobie als hoogtevrees is namelijk te behandelen.

karaktereigenschappen psycholoog apeldoorn

Inzicht in je karaktereigenschappen

Iedereen heeft bepaalde karaktereigenschappen. De karaktereigenschappen die je hebt, maken jou tot de persoon die je bent. Maar wat zijn karaktereigenschappen eigenlijk? En welke eigenschappen herken je bij jezelf? Door je in je karakter te verdiepen, heb je meer begrip voor de dingen die je doet.

psycholoog apeldoorn

Omgaan met introversie

Sommige mensen vinden het prima om introvert te zijn. Andere mensen vinden dit wat lastig. Heb jij soms ook moeite met je introversie? Dan is het goed om je wat meer te verdiepen in het introvert zijn, zodat je wat meer begrip krijgt voor je denken en handelen. In dit artikel lees je meer over het omgaan met introversie.

De Psycholoog Apeldoorn referenties:

Ik ben echt heel goed geholpen. Ik had vreselijk last van mijn angst om te vliegen, maar ben daar volledig vanaf geholpen.

Hendrik

Bij De Psycholoog Apeldoorn kon ik direct een afspraak krijgen. Dat was erg belangrijk voor me. Daarnaast waren de gesprekken erg behulpzaam. Helemaal tevreden dus.

Elif

Ik had behoefte aan een goed gesprek en dat vond ik hier. Ik heb nu helderder voor ogen waar ik naartoe wil en wat ik daarvoor kan doen.

Frederik