Skip to main content
search
0
 

De Psycholoog Breda

Een goede psycholoog in Breda
Direct professionele hulp
in een persoonlijke setting

Psycholoog Breda

Spreek in Breda af met de onderstaande psycholoog:

Hulpvragen

Piekeren

Kun je maar niet stoppen met piekeren? Dan ben je bij De Psycholoog Breda aan het juiste adres. Wij helpen je weer rust te vinden in je hoofd.

Meer informatie

Zelfvertrouwen

Je vindt andere mensen eigenlijk altijd beter dan jezelf en daarom durf je je niet goed te laten zien. Zonde! Wij helpen je graag je zelfbeeld te verbeteren.

Meer Informatie

Assertiviteit

Vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en ga je daarom vaak over je eigen grenzen heen? Dan helpen wij je graag assertiever te worden.

Meer Informatie

Burnout

Als je een burnout hebt, ben je letterlijk opgebrand. Je heb de energie niet meer om te werken, maar ook niet om leuke dingen te doen. Wij helpen je graag hier bovenop te komen.

Meer Informatie

Zingeving

Vraag je je vaak af waarom je nu eigenlijk op aarde bent en/of wat je met je leven moet doen? Dan helpen wij je graag deze vragen te beantwoorden.

Meer Informatie

Zelfvertrouwen

Een gezond gevoel van eigenwaarde helpt je om sterker in je schoenen te staan en onbevangen aan het leven deel nemen. Ik help je graag bij het werken aan een stabiel zelfvertrouwen.

Informatie

Veelgelezen op ons weblog:

hoogtevrees psycholoog breda

Hoogtevrees overkomen

Heel mensen die hoogtevrees hebben, denken dat ze hier de rest van hun leven last van hebben. Onzin! Hoogtevrees is namelijk een fobie en fobieën kunnen behandeld worden. De Psycholoog Breda helpt je graag over jouw angst voor hoogten heen te komen.

psycholoog breda karaktereigenschappen

Karaktereigenschappen

Iedereen heeft bepaalde karaktereigenschappen. De karaktereigenschappen die je hebt, vormen jou tot de persoon die je bent. Maar welke karaktereigenschappen zijn er eigenlijk en welke heb jij? Daar vertellen wij je graag meer over

psycholoog breda

Introvert of Extravert

Als je introvert bent, ben je wat rustiger en blijf je het liefst op de achtergrond. Introversie is geen psychologische stoornis, maar door gesprekken met een psycholoog leer je wel beter omgaan met deze eigenschappen.

Cliëntbeoordelingen over De Psycholoog Breda:

Ik en mijn vrouw zijn ontzettend geholpen door jullie relatietherapeut. Enorm bedankt daarvoor. Ons huwelijk kan weer jaren mee.

Hendrik

Bij De Psycholoog Breda was ik direct aan de beurt. Terwijl de psycholoog die mijn huisarts heeft aangeraden ruim drie maanden wachttijd had. Dat was een opluchting van jewelste.

Ans

Voor mij was het belangrijk om een goed gesprek te hebben. Hier kon ik zonder verdere vragen terecht, dat was echt enorm prettig.

Achmed